‘Je hebt toezicht op je bedrijf, ook al ben je er niet’
Auteur:

‘Je hebt toezicht op je bedrijf, ook al ben je er niet’

Otto van den Groenendaal van  Stadsherberg ‘t Pumpke al sinds 2013 klant van Een Veilig Gevoel

‘Als ondernemer is het prettig om toezicht te hebben in je bedrijf ook op momenten wanneer je er niet bent, als inbraakpreventie en voor het terugkijken van de camerabeelden bij calamiteiten. Een Veilig Gevoel voorziet in deze behoefte tegen een betaalbare prijs zonder investering’, aldus Otto van den Groenendaal, eigenaar van Stadherberg ’t Pumpke in ‘s-Hertogenbosch en al sinds 2013 klant.‘Als ondernemer is het prettig om toezicht te hebben in je bedrijf ook op momenten wanneer je er niet bent, als inbraakpreventie en voor het terugkijken van de camerabeelden bij calamiteiten. Een Veilig Gevoel voorziet in deze behoefte tegen een betaalbare prijs zonder investering’, aldus Otto van den Groenendaal, eigenaar van Stadherberg ’t Pumpke in ‘s-Hertogenbosch en al sinds 2013 klant.

Een Veilig Gevoel B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud. Een bewezen veiliger manier van opslag dan via een recorder. Als beveiligingsspecialist voorziet Een Veilig Gevoel in de vraag naar verschillende beveiligingsdiensten, zoals camerabeveiliging, alarmsystemen, AED, mistgeneratoren en toegangscontrole, via een ‘Abonnement op Veiligheid’.

Abonnement op Veiligheid
Met een ‘Abonnement op Veiligheid’ heeft u alles in één keer goed geregeld. Dit kan o.a. met camera’s, alarmsysteem, (mobiele) overvalknop, AED, mistgeneratoren, meldkamerdiensten en veilige opslag van uw camerabeelden. Dit is mogelijk vanaf  € 14,95 per maand.

Voordelen
• Mogelijk zonder investering
• Ontzorgen m.b.t. installatie, service en onderhoud
• Direct vervangen in het geval van schade of storing•
• Gebruiksvriendelijk systeem

24/7 uw beelden bekijken
Camerabeveiliging is van essentieel belang voor de veiligheid in uw onderneming. Een Veilig Gevoel werkt met kwalitatief hoogwaardige IP camera’s die door eigen monteurs geïnstalleerd worden.

Een Veilig Gevoel werkt met opslag in de cloud, dit om diefstal of sabotage van een lokale recorder te voorkomen. Een ander voordeel is dat u op elk gewenst moment uw beelden kunt bekijken via de computer, smartphone en/of tablet. Dit zorgt voor een veilig gevoel, ook als u er niet bent.

BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
Een alarmsysteem zorgt ervoor dat, als een ongewenste bezoeker een woning of een bedrijfspand binnendringt, er een alarmsignaal afgaat. Dit signaal kan ter plaatse gegeven worden door middel van een sirene, eventueel in combinatie met een flitslicht. Ook kan het alarmsignaal naar een particuliere alarmcentrale op afstand gestuurd worden. Vanuit deze alarmcentrale wordt de afgesproken actie ondernomen. Een Veilig Gevoel werkt met kwalitatieve alarmsystemen. Naast het installeren van nieuwe alarminstallaties, kunnen wij ook bestaande systemen overnemen.

Wist u dat?
U kunt kosten besparen als u een combi-contract afsluit waar het onderhoud en de meldkamer in één pakket zitten.

Optimaal beveiligd
Veel ondernemers in de detailhandel en horeca maar ook in andere branches hebben in de afgelopen periode voor onze dienst gekozen. Zij zijn inmiddels optimaal beveiligd, tegen geringe kosten. Een Veilig Gevoel vernieuwt, innoveert en ontwikkelt elke dag. Wij zijn een dynamisch bedrijf waarin de persoonlijke benadering en actuele technologie hand in hand gaan.

Otto van Groenendaal: ‘Het is bijzonder prettig om met een bedrijf als Een Veilig Gevoel samen te werken. Mede door het rechtstreekse contact, directe afspraken, passende oplossingen en snelle service.’

Iedereen verdient een veilig gevoel!Wij ontwikkelden een dienst om de ondernemer zoveel mogelijk uit handen te nemen op gebied van veiligheid. Het  ‘Abonnement op Veiligheid’ wordt onder duizenden ondernemers al geruime tijd ingezet en met SUCCES!
Voor meer informatie, neem telefonisch contact op via 088-5554888. Ook kunt u via de website een vrijblijvende offerte aanvragen. www.eenveiliggevoel.nu

0 Reacties uitgeschakeld voor ‘Je hebt toezicht op je bedrijf, ook al ben je er niet’ 3018 18 september, 2017 Zakelijk nieuws september 18, 2017

Facebook Comments

Digitaal bladeren