Van Maas & NoordKroniek naar 073 Magazine
Auteur:

Van Maas & NoordKroniek naar 073 Magazine

DEN BOSCH – Na 21 jaar De Maas & NoordKroniek in de brievenbus zal het misschien even wennen zijn: 073 Magazine. Een gloednieuw magazine met veel informatie en verhalen over de stad en haar bewoners.

Nieuwsgierig als we zijn, werd het na 21 jaar tijd om onze vleugels uit te slaan en het nieuws ook buiten de wijkgrenzen van het noordelijk stadsdeel op te zoeken. 073 Magazine is het resultaat van een jarenlange wens om een magazine uit te geven in Den Bosch waar de bewoners zich in herkennen. Een maandelijks magazine met mooie verhalen over onderwerpen die dichtbij de lezers staan, een actuele agenda, een overzicht van culturele activiteiten, mooie foto’s, kortom een blad dat je bewaart en steeds weer raadpleegt.

Cultuur, sport en colums
Dankzij de medewerking van onder andere Theater a/d Parade, Verkadefabriek en het Noordbrabants Museum is 073 Magazine een bron van informatie voor de liefhebber van kunst en cultuur. Maar ook diverse (sport)verenigingen en instanties hebben zich bij 073 Magazine aangesloten. Ook onze vertrouwde columnist Hans van Kasteren zal in het nieuwe magazine natuurlijk niet ontbreken. Kortom: 073 Magazine is een lifestylemagazine voor én door Bosschenaren.

073 Magazine wordt huis aan huis verspreid in in Binnenstad, Zuid, Het Zand, Vughterpoort, Vliert, Muntel, de Herven en Maaspoort. Selectieve verspreiding vindt plaats via diverse uitgiftepunten in geheel ‘s-Hertogenbosch en digitaal op www.073magazine.nl.
Het wordt steeds mooier in 073!

Tjeu Lensen
Uitgever 073 Magazine

0 0 3847 14 januari, 2015 Interviews januari 14, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren