Hockney, Picasso, Tinguely en meer hoogtepunten uit de Kunstsammlung Würth
Auteur:

Hockney, Picasso, Tinguely en meer hoogtepunten uit de Kunstsammlung Würth

Noordbrabants museum 21 februari t/m 17 mei 2015
Met ruim zestig werken van wereldberoemde kunstenaars vormt deze tentoonstelling een mooi beeld van de ontwikkelingen in de (vroeg)moderne en hedendaagse kunst. U ziet werk van Hockney, Tinguely, Picasso, maar ook van Warhol, Niki de Saint Phalle, Roy Lichtenstein en vele, vele anderen. Dé kans om u een beeld te vormen van belangrijke ontwikkelingen in de moderne kunst, óf om u te laten verrassen door nieuw werk van bekende kunstenaars.
(foto: Picasso, Pablo, Homme à l’épée (Man met zwaard), Sammlung Würth © Pablo Picasso c/o Pictoright Amsterdam 2015)

0 0 1900 11 februari, 2015 Agenda februari 11, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren