Vormgevers ontmoeten Van Gogh
Auteur:

Vormgevers ontmoeten Van Gogh

Noordbrabants museum 24 januari t/m 26 april 2015
2015 is het Vincent van Gogh inspiratiejaar. Zijn werk vormt daarom de aanleiding om Brabants ontwerp vanuit een verrassend andere invalshoek te bekijken. Want Brabant is niet alleen het land van Van Gogh, het is ook een design-hotspot met internationale faam. Yksi Ontwerp selecteerde voor Het Noordbrabants Museum de meest bijzondere, hedendaagse designobjecten van topontwerpers als Maarten Baas, Studio Job en Piet Hein Eek en veelbelovend jong talent. Drie bekende thema’s uit Van Gogh’s Brabantse periode – eenvoud, natuur en boerenland – nemen je mee langs intrigerende vormen en vormgevingsprojecten met fascinerende resultaten. (foto: Joep Jacobs)

0 0 1596 11 februari, 2015 Agenda februari 11, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren