Hoortijd maakt tijd  voor maatwerk!
Auteur:

Hoortijd maakt tijd voor maatwerk!

Den Bosch – Bij Hoortijd kunt u erop rekenen dat u in goede handen bent wat uw gehoor betreft. Het team van Hoortijd bestaande uit twee gekwalificeerde audiciens en een audicien in opleiding nemen ruim de tijd voor u. Eigenaar Matthijs Fokkens: “Kwaliteit staat bij ons voorop! Wij zijn al weer 2,5 jaar gevestigd in winkelcentrum de Rompert als een zelfstandige en onafhankelijke audicien. Dit laatste betekent dat we samen met de klant de beste oplossing kunnen kiezen. We leveren alleen A-merken, geen huismerken. Een ander belangrijk aspect is dat wij StAr gecertificeerd en lid van Hoorprofs, de organisatie van zelfstandige kwaliteits-audiciens en dat wij samenwerken met alle zorgverzekeraars”.

Naast gehoorverbetering kunt u bij Hoortijd ook terecht voor gehoorbescherming op de werkplek, tijdens het motorrijden en het luisteren naar of het maken van muziek. Als slechthorende kunt u overigens rechtstreeks terecht bij Hoortijd. Als gekwalificeerde audicien kan deze een zogenaamd ‘Triage’onderzoek uitvoeren. Dit onderzoek bevat de volgende onderdelen:
• Anamnese (medische voorgeschiedenis)
• Globale beoordeeling van de oorschelp, gehoorgang en het trommelvlies
• Een uitgebreide hoortest met indien noodzakelijk ook een spraakaudiogram.
• Op basis van dit onderzoek kan de audicien u doorverwijzen naar uw huisarts, of via de huisarts naar de KNO-arts of het Audiologisch Centrum. Bij sommige verzekeraars en onder bepaalde voorwaarden hoeft u niet naar de KNO-arts of het Audiologisch Centrum.

Tijdens de intake wordt samen met u uw zorgplan opgesteld. In dit plan staan uw zorgbehoeften, de doelen die u wilt bereiken en de mogelijkheden van de hooroplossingen. Uiteraard kunt u kiezen uit een groot aantal merken en modellen en worden ook de vergoedingmogelijkheden zoals aanvullende verzekeringen, UWV, WMO besproken.Het zorgplan kan ook gedurende de periode worden bijgesteld en alle financiele consequenties worden vooraf goed doorgesproken. De duur van de proefperiode kan minimaal 8 weken bedragen en uiteraard kan de klant gebruik maken van de mogelijkheid to een second opinion bij een andere audicien, KNO-arts of audiologisch centrum. Matthijs Fokkens en zijn team staan voor u klaar om u op deskundige wijze te helpen bij gehoorproblemen. U bent van harte welkom.

0 0 1823 18 maart, 2015 Zakelijk nieuws maart 18, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren