Music’scool en Jongerencentrum De Poort slaan handen ineen
Auteur:

Music’scool en Jongerencentrum De Poort slaan handen ineen

‘s-Hertogenbosch – Music’scool ’s-Hertogenbosch is sinds vijf jaar actief en gaat uitbreiden in de wijk noord in Jongerencentrum De Poort. “Wij zijn een popschool waar betaalbare lessen in de ‘popbandsfeer’ worden verzorgd: drum, gitaar, bas, piano, keyboard en zang. Onze filosofie is dat de jongeren die een krantenwijk lopen zelf daarvan de lessen moeten kunnen betalen”, aldus eigenaar en docent gitaarles Patrick Verhoeven.

Patrick: “Music’scool ’s-Hertogenbosch werkt met een team ervaren, afgestudeerde docenten die veelvuldig liveoptredens verzorgen en vanuit de praktijk de juiste ‘feeling’ hebben met wat de leerling wenst. Geen overbodige theorie maar op een leuke manier ‘to the point’. Wij richten ons op cursisten van alle leeftijden waarbij in de samenwerking met Jongerencentrum De Poort de doelgroep door jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 24 jaar wordt gevormd.” Bij Jongerencentrum De Poort is de uitbreiding van het aanbod met muzieklessen een welkome aanvulling. “De jongeren uit de wijk ’s-Hertogenbosch-Noord, maar ook daarbuiten, worden dankzij de samenwerking op een vakkundige wijze begeleid en kunnen zichzelf verder ontwikkelen tot goede muzikanten. De toegevoegde waarde van deze muzieklessen is dat jongeren vanaf nu in Jongerencentrum De Poort op een professionele manier les kunnen krijgen gericht op hun hobby die ze verder kunnen uitbouwen. Daarnaast kunnen de jongeren hun muzikale kwaliteiten tijdens optredens bij ons op het podium aan het publiek presenteren. Zodoende leren ze ook wat er bij het organiseren van een rockavond komt kijken. Van de flyer tot en met de avond zelf compleet met de techniek eromheen proberen wij de jongeren daarin wegwijs te maken,”aldus Patrick

Meer informatie:
www.musicscool.nl
s-hertogenbosch@musicscool.nl
06 46188720

0 0 1976 18 maart, 2015 Interviews, Wijknieuws maart 18, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren