Golden Tulip Hotel Central ontvangt 3 awards van reviewsites 
Auteur:

Golden Tulip Hotel Central ontvangt 3 awards van reviewsites 

Den Bosch – Golden Tulip Hotel Central viert dit jaar haar 110-jarig jubileum. De afgelopen weken was er echter nog meer reden voor een feestje: Golden Tulip Hotel Central ontving namelijk 3 awards van reviewsites. Sinds de start in 1905 staat uitstekende kwaliteit en Bossche gastvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Dit bleef dan ook niet onopgemerkt bij de gasten; dankzij de uitstekende reviews mocht Golden Tulip Hotel Central drie prijzen in ontvangst nemen.


Award of Excellence én Beste Hotel
Golden Tulip Hotel Central ontving zowel de Award of Excellence van Booking.com, als de awards voor beste hotel van Den Bosch van HotelSpecials.nl én Hotels.nl. Deze prijzen zijn uitgereikt op basis van reviews van bezoekers van deze websites. Zo kreeg Golden Tulip Hotel Central op Booking.com een waardering van 8,3 van de gasten, op Hotelspecials.nl een 8,5 en op de website van Hotels.nl zelfs een 8,7. Hiermee is het hotel uitgeroepen tot beste hotel van Den Bosch. Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central, is erg trots op deze awards: ‘’Het doet ons goed te merken dat onze gasten zo tevreden zijn. Daar doen we het uiteindelijk toch iedere dag voor!’’
Jubileumjaar
Om het 110-jarig bestaan te vieren organiseert Golden Tulip Hotel Central in 2015 diverse feestelijke activiteiten voor haar gasten. ‘’Carnaval was een groot succes. De officiële datum dat wij jarig zijn is 4 mei, dus de maand mei wordt zeker een feestmaand. We zijn momenteel druk aan het brainstormen over leuke verwenacties en nieuwe evenementen om de mijlpaal te vieren‘’, aldus Karin Rademaker. Op de hoogte blijven van alle activiteiten rondom het jubileum? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en volg Golden Tulip Hotel Central op Facebook en Twitter.

0 0 1707 02 april, 2015 Interviews april 2, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren