CityGym in hartje Den Bosch
Auteur:

CityGym in hartje Den Bosch

Den Bosch – CityGym Den Bosch is ’the place to be’ als het om verantwoorde fitness gaat. De moderne accommodatie is gelegen aan de Kerkstraat 69 boven kledingwinkel Piet Zoomers. Wie binnenkomt ziet direct dat CityGym geen gewone sportschool is. De prachtige locatie met uitzicht op de Sint Jan, heeft een typerend industrieel karakter gecombineerd met een warme, gezellige sfeer. De inrichting bestaat uit de nieuwste high-end fitness apparatuur van Milon,  Technogym Artis en UX Cross.

Kwaliteit en aandacht: Voel je welkom !
Daar waar de fitnessbranche steeds meer low-budget gaat, hebben de eigenaren Gemmy en Jan Schellekens, juist weer voor extra kwaliteit en aandacht gekozen. Hun passie is om hun klanten resultaat te laten behalen en te streven naar excellente service met als uitgangspunt dat fitness en gezondheid een lifestyle is.

Milon: Fit en Slank in 35 minuten
Milon is fitness, maar dan beter. De twaalf volautomatische toestellen zorgen ervoor dat je veilig en effectief traint.  CityGym biedt namelijk maatwerk. Een persoonlijke pas zorgt ervoor dat de toestellen qua weerstand, zitting en rugleuning op je mogelijkheden zijn ingesteld. Dit gebeurt in samenspraak met een professionele trainer. Het resultaat van iedere training wordt direct in de Milon Care database opgeslagen.  Samen met de altijd aanwezige trainer kun je de vorderingen bekijken. Deze effectieve training zorgt in zeer korte tijd voor een verrassend resultaat.

Zelfs als je niet van fitness houdt !
Gezondheid en kwaliteit van leven staat voor iedereen op de eerste plaats. Zelfs wanneer fitness echter niet je ding is en je zogenaamd ‘geen tijd’ hebt, is Milon daarvoor dé oplossing.  Milon verbetert snel, veilig en effectief je uithoudingsvermogen en spierkracht en is dankzij de relatief korte tijdsbesteding van 35 minuten per sessie voor iedereen vol te houden. Bijkomend voordeel is dat je kunt komen wanneer je wilt en niet alleen traint.

Personal training
Wil je uitdagend en coördinatief moeilijker trainen? Dat kan met de Citygym Personal Training.  Samen met de personal trainer werk je aan het behalen van je doelen met een op jouw mogelijkheden toegesneden trainingsaanpak.

Lifestyleclub
Een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Daarom werkt Citygym samen met Topfysiotherapie van Lith en Voedingsdeskundige Floor van Boxtel. Beiden houden ook praktijk in de accommodatie.

Voor informatie en gratis proeftraining
www.citygymdenbosch.nl
073-8884820

 

0 0 3700 04 april, 2015 Zakelijk nieuws april 4, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren