Een warm welkom staat al 110 jaar Central
Auteur:

Een warm welkom staat al 110 jaar Central

golden_tulip_fc

De norm van nu. De waarden van toen

WIJ ZIJN JARIG……! Op 4 mei 2015 is het namelijk precies 110 jaar geleden dat de 1e generatie, Johannes Paulus Rademaker, het ‘Hôtel en Café-Restaurant Central’ kocht. Een bijzondere pleisterplaats in hartje ’s-Hertogenbosch met een rijke historie, variërend van zetel van de Hoofdwacht van het garnizoen, de militaire politie van de stad, gedurende twee eeuwen tot postkantoor gedurende 30 jaar.

Een bezit waarop wij, de familie Rademaker, trots zijn juist door de combinatie van “De Norm van nu, De waarden van toen” die in dit karakteristieke, monumentale pand aan de Markt worden gekoesterd. Een toplocatie waar alles onder 1 dak te verzorgen is. Van congressen tot (grote) feesten in onze unieke 14e eeuwse gewelvenkelder, van zakelijke overnachtingen tot groepsuitjes of gewoon een heerlijk kopje koffie met een echte Bossche bol in onze brasserie. Graag leggen wij onze gasten dagelijks in de watten, ons motto is dan ook ‘De gast staat centraal’.

Ook is dit 110-jarig jubileum een mooie gelegenheid om onze gasten eens extra in het zonnetje te zetten en te verrassen met allerlei feestelijke acties en happenings. Zo wordt er in de zomer teruggeblikt met een fototentoonstelling op de rijke historie van zowel Central als van de stad ’s-Hertogenbosch. In het najaar kijken we juist vooruit in de tijd tijdens een bijzondere bijeenkomst rond het thema ’s-Hertogenbosch in 2030. Hotel Central is onlosmakelijk verbondens aan de stad ‘s-Hertogenbosch en haar inwoners. Central draagt niet voor niets de bijnaam ‘de huiskamer van de stad’. Ieder voelt zich hier thuis, elk op zijn eigen manier. Heeft u nu leuke, bijzondere foto’s of speciale herinneringen aan Central? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons via facebook en twitter voor alle acties in de feestmaand mei, en de rest van het jaar, én natuurlijk voor de voorbereidingen op de tentoonstelling in de zomer. Uw persoonlijke herinneringen willen wij dan namelijk een bijzonder plaatsje gaan geven!

Wij hopen van harte dat ook u zich zo thuis voelt in onze ‘huiskamer’. En dat wij u hier nog vaak mogen verwelkomen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch.
Graag tot ziens in Central!

Tonnie en Karin Rademaker

Warm-Welkom

Golden Tulip Hotel Central | Burg. Loeffplein 98 | 5211 RX ‘s-Hertogenbosch
Tel: +31 73 6 926 926 | Fax:+31 73 6 145 699 | Email: info@hotel-central.nl
www.hotel-central.nl

0 0 1610 22 april, 2015 Zakelijk nieuws april 22, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren