Volksuniversiteit cursusprogramma 2015-2016 nu beschikbaar!
Auteur:

Volksuniversiteit cursusprogramma 2015-2016 nu beschikbaar!

’s-Hertogenbosch– Wilt u het komende najaar een cursus, workshop of lezing  gaan volgen in een ontspannen sfeer? Volksuniversiteit ’s-Hertogenbosch heeft een aanbod van 12 verschillende talen waaronder Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Russisch, Zweeds, Latijn en Nederlands voor Anderstaligen. Verder veel Kunstgeschiedenis, Cultuur, Computercursussen en cursussen  en workshops op het gebied van Zelfontplooiing.
U kunt zich vanaf heden online inschrijven via  de website www.volksuniversiteitdenbosch.nl. Of haal de brochure op bij alle bibliotheken in ’s-Hertogenbosch en omgeving, diverse openbare instellingen,  Boekhandel Adr. Heinen, Perron 3, VVV en bij de Volksuniversiteit, Havensingel 24, 073-6141120Het cursusprogramma ligt voor u klaar. Hierin vindt u alle informatie over de cursussen die vanaf september van start zullen gaan.

0 0 2843 21 mei, 2015 Zakelijk nieuws mei 21, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren