Altijd een onafhankelijk en persoonlijk financieel advies
Auteur:

Altijd een onafhankelijk en persoonlijk financieel advies

logo_vbaIn het centrum van ’s-Hertogenbosch kan men de vestiging vinden van Van Bruggen-adviseur Jaco Arends. Als ervaren ondernemer van de streek weet hij wat er speelt en staat hij klaar met een gedegen financieel advies. Jaco Arends: ”Als onafhankelijk adviseur sta ik naast mijn relaties en loop met hen mee tijdens ieder financieel proces.”

Stad in beweging
“De stad is volop in ontwikkeling. Dat kunnen we zien aan de vele verschillende bouwprojecten die op stapel staan. Ik krijg regelmatig mensen aan mijn tafel die zich afvragen of een nieuwe woning binnen hun mogelijkheden past. Nu de hypotheekrente historisch laag is en de prijzen van woningen aanzienlijk zijn gedaald blijkt er veel mogelijk. Bovendien gaat dat nu samen met lage maandlasten.”

Persoonlijk advies
“In mijn werk streef ik naar een duurzame relatie met mijn klanten. Tijdens een persoonlijk gesprek breng ik de wensen en verwachtingen in kaart. Vervolgens ga ik aan de slag om deze in de praktijk waar te maken. Natuurlijk stopt het daar niet. Ieders gegevens worden door mij bijgehouden zodat wijzigingen en veranderingen in de markt niet aan mijn relaties voorbij gaan. Hierdoor hebben zij de garantie van het beste financiële advies voor nu en later.”

Wat kunt u van mij verwachten?|
“Duidelijkheid. Bij mij worden de kleine lettertjes in de voorwaarden van een verzekering uitgelegd zodat er geen verrassingen zijn, nu en in de toekomst. Daarnaast kan ik alle producten van alle grote banken en verzekeraars aanbieden. Alle opties worden daarbij vergeleken en afgestemd op de persoonlijke situatie. Natuurlijk neem ik het werk uit handen en regel ik alles bij een overgang van het verzekeringspakket waaronder de opzeggingen. Dit geldt uiteraard ook wanneer een relatie een woning wil (her)financieren. Ik doe het werk en zorg voor het beste resultaat zodat mijn relaties zich kunnen verdiepen in wat ze leuk vinden: het huis zelf. ”

“Natuurlijk maak ik graag een afspraak met de lezers voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Mijn financiële advies richt zich namelijk maar op één doel: het beste resultaat voor mijn relaties.”

Ga naar  http://www.vanbruggen.nl/adviseurs/denbosch en maak een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

1 0 1943 01 juli, 2015 Zakelijk nieuws juli 1, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren