Speciaalzaak Nootje geopend
Auteur:

Speciaalzaak Nootje geopend

“Mijn droom is in vervulling gegaan. Dat is echt zo. Ik heb er namelijk over gedroomd om samen met mijn zoon Scott een eigen ondernemeing te starten. En nu is het dan eindelijk zover”. Aan het woord is Ronald Smit bij velen bekend als ‘Nootje’. Samen met zijn zoon opent hij op 10 september in de Krullartstraat in ‘s-Hertogenbosch de gelijknamige speciaalzaak in  noten en delicatessen.

Zowel vader en zoon zijn razend enthousiast. “We zitten hier op een geweldige locatie. De Krullartstraat is niet alleen een straat met veel passanten. In de directe omgeving zijn veel andere speciaalzaken gevestigd . Denk daarbij aan slagerij ‘t Stokpaardje, slijterij Henri Bloem en viswinkel Visch.
Allemaal bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daar sluiten wij met onze noten-en delicatessen winkel graag bij aan. Uiteraard wordt het grootste deel van ons notenassortiment in onze winkel gebrand. Daarmee willen wij de ambachtelijkheid en kwaliteit van onze producten graag aan onze klanten presenteren. We streven ernaar een verwenadres te zijn waar mensen terecht kunnen voor speciale producten met een bourgondisch karakter”.

Feestje
Ronald weet waarover hij praat. Hij was hiervoor 10 jaar werkzaam in de branche in een notenspeciaalzaak in de Vughterstraat. “Naast de verkoop en advies van en over noten en delicatessen, wil ik van een bezoek aan onze winkel vooral graag een feestje maken. Op mijn vroegere werkplek kwamen veel vaste klanten die de winkel bezochten voor het kopen van noten en aanverwante zaken. Maar zij kwamen ook om even een praatje te maken of met mij een kopje koffie te drinken. Die persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat vele Bosschenaren mij kennen als ‘Nootje’”.

Unieke kans
Scott, die de afgelopen vijf jaar in het buitenland vertoefde, heeft er ook veel zin in. “Ik zie dit als een unieke kans om een start te maken als ondernemer. Toen mijn vader met het idee kwam om deze winkel te beginnen hoefde ik er niet lang over na te denken. Ik help hem graag om’Nootje’ tot een succes te maken. Ik ben ervan overtuigd dat alle ingrediënten daarvoor aanwezig zijn. We gaan er samen in ieder geval ons uiterste best voor doen”.

0 Reacties uitgeschakeld voor Speciaalzaak Nootje geopend 4700 09 september, 2015 073 Culinair, Nieuws, Zakelijk nieuws september 9, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren