073 Culinair van start!
Auteur:

073 Culinair van start!

Bosschenaren zijn Bourgondiërs. Daar staan we in brede kring bekend om. We drinken immers graag een wijntje en eten graag een hapje. Denk alleen al aan de vele gezellige evenementen op culinair gebied. Maar ook de talloze sfeervolle restaurants geven een sfeer aan de stad waar ook bezoekers van buiten razend enthousiast over zijn. Verder groeit en bloeit het aantal food- en speciaalzaken. En natuurlijk telt ‘s-Hertogenbosch  ook vele kookclubs met vlijtige thuiskoks die het leuk vinden om hun gasten culinair te verwennen. 073 Culinair is een optelsom van al deze initiatieven die onze stad zo uniek maken. Ben je een food-freak of gewoon geïnteresseerd? Kijk dan op de 073 Culinair facebookpagina of klik op deze site op de menuknop 073 Culinair. Like de facebookpagina en laat je steeds weer verrassen!

0 Reacties uitgeschakeld voor 073 Culinair van start! 1363 10 september, 2015 073 Culinair, Nieuws september 10, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren