Zoektocht naar gastheren en -vrouwen voor Jheronimus Bosch 500
Auteur:

Zoektocht naar gastheren en -vrouwen voor Jheronimus Bosch 500

Voor het Bosch 500 jaar zoekt de VVV Noordoost-Brabant actief naar vrijwilligers die de functie van gastheer of -vrouw ambiëren. De vrijwilligers zorgen dat bezoekers aan de stad in 2016 gastvrij worden ontvangen.

Gastheer of -vrouw
Als gastheer of –vrouw ben je het gezicht van de stad en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst, informeert naar de wensen van bezoekers en zorgt ervoor dat zij zich volledig thuis voelen in onze stad.

Training
Om de functie van gastheer of -vrouw goed uit te kunnen oefenen, krijgen alle vrijwilligers in aanloop naar 2016 een trainingsprogramma aangeboden. Dit programma omvat onder andere een viertal workshops in Bosch 500 activiteiten, Jheronimus Bosch, de stad en gastvrijheid.

Geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie?
Wil je je steentje bijdragen aan het Bosch 500 jaar en bezoekers een welkom gevoel geven? Ben je enthousiast, accuraat en representatief? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven! Meld je aan of kijk voor meer informatie op www.welkomthuisjeroen.nl. Van vrijwilligers wordt verwacht dat ze in 2016 minimaal een dagdeel per week beschikbaar zijn.

Jheronimus Bosch 2016
Het jaar 2016 wordt hét jaar van Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch. Er vinden vele extra activiteiten plaats in de stad en een extra toestroom van (onder andere buitenlandse) gasten wordt verwacht. Als meest gastvrije stad van Nederland wil ’s-Hertogenbosch dat alle bezoekers zich vanaf het eerste moment welkom voelen. De inzet van gastheren en -vrouwen speelt hierbij een belangrijke rol.

0 Reacties uitgeschakeld voor Zoektocht naar gastheren en -vrouwen voor Jheronimus Bosch 500 2081 25 september, 2015 Nieuws september 25, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren