TasteXL, het grootste restaurant van Nederland
Auteur:

TasteXL, het grootste restaurant van Nederland

Citymarketing_TasteXLNieuw Bosch Culinair evenement op 1 november

De Restaurant Alliantie ‘s-Hertogenbosch organiseert op zondag 1 november voor de eerste keer het culinaire evenement TasteXL. Dit nieuwe evenement is onderdeel van de Gastvrijheidscampagne van de gemeente ’s-Hertogenbosch en heeft als doel bezoekers te verrassen met culinaire hoogstandjes in restaurants én op Bossche locaties of attractiepunten. De alliantie werkt hiervoor samen met studenten van de HAS Food & Design.

Samenwerking HAS
Tijdens deze nieuwe deze ‘tasty tour’ verkennen gasten de verrassende Bossche binnenstad en genieten zij van de Bossche gastvrijheid en culinaire hoogstandjes van vier verschillende restaurants. Daarnaast worden de smaakpapillen geprikkeld met trendy bites naar concept en receptuur van de HAS (Food & Design) op Bossche locaties. Drie studenten van de HAS zullen zich – onder begeleiding van leermeesters van de Alliantie en met hulp van leerlingen van het Koming Willem I College-  de komende weken buigen over de locaties, ingrediënten en presentatie van de bites

Stad als decor
Gasten worden ontvangen op het voorplein van het Noordbrabants Museum waarna zij in  vier restaurants een gerecht en een drankje geserveerd krijgen. Tijdens de wandeling door de binnenstad zullen zij bovendien op drie plaatsen worden verrast met een trendy bite, afgestemd op de locaties Bastion Oranje, Bastionder, Parade en op een verrassend eindpunt.

Deelnemende restaurants: Allerlei, Artisan, Breton, FFSwanjéé, KEK, Le Méridien, LUX, Da Peppone, Pilkington’s, Pollevie, Sushi Lounge, In den Zevenden Hemel en Ries.

Datum en tijd: zondag 1 november, 11.00-17.00 uur. Prijs p.p. € 49,50 (incl. 4 gerechten, 4 drankjes, 3 bites en een topervaring kado!). Meer informatie en tickets online via: www.tastexl.nl of facebook /tasteXL

1 Reacties uitgeschakeld voor TasteXL, het grootste restaurant van Nederland 1494 15 oktober, 2015 073 Culinair, Nieuws oktober 15, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren