Koken met Anne!
Auteur:

Koken met Anne!

Sushisalade

Voor iedereen die verslaafd is aan sushi.. Hier een gezond alternatief! Ik gebruik witte rijst maar je kunt ook prima meergranenrijst gebruiken.
4 personen

Ingrediënten:
300 Gr witte rijst
300 gram tonijntataki ( licht aangebraden tonijn verkrijgbaar bij Visch)

1 mango
1 avocado
Halve rode ui
Kikoman soya saus

1. Kook de rijst en laat deze daarna afkoelen
2. Snijd de mango en de avocado in blokjes en de ui in ringen
3. Als je zelf de tonijn aanbraadt, gebruik een hete pan en laat elke kant slechts een paar seconden dichtschroeien
4. Als de rijst koud is alles mengen en serveren met kikkoman soyasaus

Itadakimasu! (Eet smakelijk)

0 Reacties uitgeschakeld voor Koken met Anne! 1565 22 oktober, 2015 073 Culinair oktober 22, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren