Culinaire verwennerij tijdens de feestdagen in Hotel Central
Auteur:

Culinaire verwennerij tijdens de feestdagen in Hotel Central

Het jaar 2015 vliegt voorbij, de winter nadert. Tijdens de sfeervolle kerstdagen kunt u zich weer heerlijk laten verwennen door onze gastvrije en vriendelijke medewerkers. Een perfecte gelegenheid om samen met uw familie, partner en/of vrienden te komen genieten van onze uitgebreide kerstbrunch of het verfijnde keuzemenu. (foto Martijn van der Zande)

Kerstbrunch en Nieuwjaarsbrunch
Op beide kerstdagen en op Nieuwjaarsdag serveren wij tussen 12.30 en 16.00 uur een uitgebreide brunch met diverse heerlijke (streek)gerechten. Vanaf 12.00 uur ontvangen wij u voor een apéritief aan tafel en aansluitend zal rond 12.30 uur de brunch aanvangen. Maakt u zich om de kinderen geen zorgen. Voor hen hebben wij een speciaal kindermenu en volop kinderactiviteiten. Uiteraard geheel onder begeleiding, zoals u van ons mag verwachten!

Kerstdiner
Op tweede kerstdag serveren wij een verfijnd viergangen keuzemenu. Om 18.30 uur ontvangen wij u graag voor het apéritief in onze Moriaenbar. Aansluitend verwennen wij u met een feestelijk diner en uiteraard zal de avond muzikaal omlijst worden. Ook dit jaar stellen wij feestelijke kleding op prijs.

Kerstborrels en Nieuwjaarsfeesten
Iets te vieren tijdens de feestdagen; een kerstborrel, een nieuwjaarsreceptie of juist een knallend (personeels-) feest om het jaar goed af te sluiten? Dan is Central voor u dé perfecte locatie met alles onder één dak. Wat dacht u van een onvergetelijk feest in onze prachtige 14e eeuwse Gewelvenkelder De Hoofdwacht? Een ambiance met een uniek tintje én een echte aanrader…!

Reserveren en/of informatie
Aarzelt niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 073 – 6.926.926 of stuur een mail naar info@hotel-central.nl.

Wij wensen u alvast heel fijne feestdagen!

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en leuke acties
www.hotel-central.nl | twitter@GTHotelCentral | facebook:Golden Tulip Hotel Central

0 Reacties uitgeschakeld voor Culinaire verwennerij tijdens de feestdagen in Hotel Central 1297 24 oktober, 2015 073 Culinair, Zakelijk nieuws oktober 24, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren