Oil & Vinegar
Auteur:

Oil & Vinegar

Welkom in de meest gastvrije stad van Nederland! Op nog geen 200 meter lopen vanaf het stadhuis op de markt vindt u onze culinaire cadeaushop. Onze prachtige amphorenwand met oliën en azijnen straalt u tegemoet bij binnenkomst. U kunt van ons dagelijkse proeverijen van onze producten verwachten, omdat we dit de beste manier vinden om mensen bekend te maken met ons uitgebreide assortiment. Maak zelf uw keuze, proef op uw gemak en neem de begeleidende receptkaarten mee naar huis. Een ander pronkstuk van onze winkel is de verse olijvenbar. Geniet van verse olijven afkomstig uit diverse streken van de wereld.

Kom bij ons langs en geniet van ouderwetse Brabantse gastvrijheid: u bent van harte welkom!

Namens het Oil & Vinegar team ´s-Hertogenbosch,
Jeanette & Jenneke van Burgsteden

(klik op de afbeelding voor volledige weergave)

0 Reacties uitgeschakeld voor Oil & Vinegar 4239 24 oktober, 2015 073 Culinair, Zakelijk nieuws oktober 24, 2015

Facebook Comments

Digitaal bladeren