Open dagen voortgezet onderwijs
Auteur:

Open dagen voortgezet onderwijs

Een moeilijke keuze staat voor de deur. Welke school kies je na de basisschool? Wordt het vwo, havo of toch liever vmbo? Tijdens de open dagen die de komende tijd door de verschillende scholen worden georganiseerd ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook worden er door veel scholen zogenaamde ‘Snuffeldagen’georganiseerd waar de kinderen echt een dagje mee kunnen draaien op school. Allemaal bedoeld om de keuze voor de komende jaren weloverwogen te nemen. Wij wensen jou en je kind hierbij veel succes.

 

Ingezonden mededeling

Open Avond Koning Willem I College
Een studiekeuze maken? Het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch verzorgt op dinsdagavond 31 januari van 17.00 en 20.30 uur een Open Avond. Alle afdelingen presenteren zich, diverse locaties van het college zijn open. Studenten, studieadviseurs en docenten zijn aanwezig om je informatie te geven en al je vragen te beantwoorden.

Studenten en hun docenten zijn in hun eigen (praktijk)ruimtes aanwezig om je specifieke informatie te geven over hun opleiding. Zij presenteren projecten waar ze op dat moment mee bezig zijn en vertellen je daarover. Op Vlijmenseweg 2 kun je terecht als je interesse ligt op het terrein van Economie, Zorg & Welzijn, Creatief en Horeca & Toerisme.

Techniek en Veiligheid
Op Onderwijsboulevard 3 vind je de opleidingen op het gebied van Techniek. Ook is hier het Kort Middelbaar Vak Onderwijs gevestigd, met onder andere de opleiding Facilitair Medewerker. Op Onderwijsboulevard 1 vind je de opleidingen die te maken hebben met Orde & Veiligheid zoals Beveiliger.

Sport, bouw en andere locaties
In de hal van Flik-Flak aan de Marathonloop in de Maaspoort presenteert de Sportacademie zich. Voor bouw, meubel- en interieurbouw en installatietechniek kun je terecht op Rietveldenweg 18. De Vavo presenteert zich op Stadionlaan 53, Op Weidonklaan 1 vind je alle Entree-opleidingen.
Voor meer informatie kijk op: www.kw1c.nl of bel de opleidingen info: 073-6249600.

 


Ingezonden mededeling
Open Dag Gymnasium Beekvliet zondag 29 januari 2017 van 13.00 tot 16.00 uur

Elk jaar houden we een Open Dag met een klassiek thema: dit schooljaar kun je kennis maken met de Griekse held Odysseus! Iedereen is op de Open Dag van harte welkom om onze school en alles wat wij te bieden hebben, te ontdekken. Er is van alles te zien, maar vooral ook te doen. Natuurlijk voor alle kinderen, maar ook voor alle ouders. Er wordt veel informatie gegeven, je kunt een kijkje nemen bij verschillende lessen of zelf een lesje volgen en je kunt meedoen aan de speurtocht over Odysseus, die na de Trojaanse oorlog tien jaar lang op zee zwierf en daarbij talloze avonturen beleefde voordat hij weer thuis kwam. Ga onze uitdagingen aan, spaar de bijbehorende kaartjes en leer op deze manier onze school nog beter kennen! Terwijl jullie rustig onze school verkennen, zorgen wij voor de allerkleinsten in onze kinderopvang.

De Open Dag vindt dit schooljaar plaats op zondag 29 januari 2017 van 13.00 tot 16.00 uur. Kun je de Open Dag niet bezoeken, of wil je nog een keertje op Beekvliet komen kijken? Dan hebben we goed nieuws voor je: we organiseren nog twee Snuffelmiddagen op Beekvliet! Dit zijn middagen waarop je enkele lesjes kunt volgen om nog een keertje de sfeer van onze school te proeven. Deze middagen zijn op woensdag 8 en 15 februari 2017. beekvliet.mwp.nl

Ingezonden mededeling
28 januari open dag ds. Pierson college ’s-Hertogenbosch

Op zaterdag 28 januari kun je samen met je ouders kennismaken met de school, met leerlingen en leraren, tijdens een gezellige open dag. Van 10.00-14.00 uur.  

Je fiets kun je stallen direct onder de school. Parkeren van de auto kan niet bij de school zelf. Daarom voor ouders het advies om op het Transferium ‘de Vliert’ te parkeren (betaald) of bij station Oost (gratis).

Op de open dag krijg je een presentatie van het brugklasteam, wandel je door de school en bekijk je bijvoorbeeld het bètalab, de open-leer-centra, de aula en mediatheek. Je krijgt een idee van hoe het is om echt op onze school te zitten. Je kunt dit namelijk gewoon vragen aan de leerlingen die overal aan het helpen zijn. Je kunt proeven doen of een demonstratieles van drama zien. Inschrijven voor de snuffelstage kan via de website maar ook op de open dag .

 

 

 

0 Reacties uitgeschakeld voor Open dagen voortgezet onderwijs 2387 08 januari, 2017 Nieuws januari 8, 2017

Facebook Comments

Digitaal bladeren