Doe mee aan de  BrandLoyalty Vestingloop
Auteur:

Doe mee aan de BrandLoyalty Vestingloop

Geniet al lopend van ’s-Hertogenbosch: haar vestingwerken, Het Bossche Broek en het centrum!

Zondag 21 mei vindt de 12e editie van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch plaats. In navolging van vorig jaar start het loopevent vanaf de Onderwijsboulevard in het Paleiskwartier. De finish is traditiegetrouw op de Parade. Het parcours brengt de lopers zowel door de Bossche wijken als de prachtige natuur van Het Bossche Broek. Een unieke combinatie! Ruim 2.000 lopers hebben zich al ingeschreven, jij doet toch ook mee?

Klaar voor de start? AF!
De starttijden voor alle afstanden zijn bekend. Om 12.00 uur klinkt het startschot voor de 1 km kids run. Zij starten in de Vughterstraat. De overige deelnemers starten allemaal op de Onderwijsboulevard in het Paleiskwartier. Om 12.30 uur start de 5 km, om 13.00 uur de 10 km en om 14.00 uur de 15 km. Kijk op www.brandloyaltyvestingloop.nl voor het volledige programma inclusief de prijsuitreikingen.

Vertrouwd parcours
Het parcours is nagenoeg gelijk aan de route in 2016. Met een paar kleine aanpassingen, met name om de veiligheid onderweg nog beter te waarborgen. Geïnteresseerd hoe de route exact loopt? Op de website staan de routes gedetailleerd weergegeven. Ze combineren de gezelligheid van de Bossche wijken met de prachtige natuur van Het Bossche Broek en Haanwijk. Dat wordt genieten! Alle onderdelen, behalve de kids run, starten vanuit de ‘Grow Campus’ aan de Onderwijsboulevard in het Paleiskwartier.

Voor alle niveaus
BrandLoyalty Vestingloop streeft ernaar de meest gezellige en best georganiseerde loop van Zuid-Nederland te zijn. Toegankelijk voor iedereen, beginneling of getrainde loper, individueel of in teamverband. De BrandLoyalty Vestingloop kent naast de trimloop (5 – 10 – 15 km) en de 15 km wedstrijdloop ook de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop (5 -10- 15 km). Werken aan je gezondheid, genieten van de omgeving en samen een team vormen! Dat vind je allemaal bij de bedrijvenloop. Samen met je baas, collega of zakenrelatie hardlopen door ‘s-Hertogenbosch. Vorm een team (3-5 personen) en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn! Meer over het deelnamepakket lees je op www.brandloyaltyvestingloop.nl.

Versterk de Vestingloop crew!
Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij een groot loopevent? Dit is je kans. Meld je aan als vrijwilliger en help mee op zondag 21 mei. Denk aan bijvoorbeeld het uitreiken van de medailles bij de finish, het bemannen van de waterposten of het bewaken van de veiligheid van de lopers op het parcours. Je hebt een cruciale rol, want zonder vrijwilligers geen Vestingloop! Meer weten of aanmelden? Check de site of stuur een mail naar info@brandloyaltyvestingloop.nl!

0 Reacties uitgeschakeld voor Doe mee aan de BrandLoyalty Vestingloop 1290 25 maart, 2017 Sport maart 25, 2017

Facebook Comments

Digitaal bladeren