Familierecht voor een vaste prijs !
Auteur:

Familierecht voor een vaste prijs !

Consumenten vinden advocaten vaak duur
Omdat de markt steeds vaker vraagt om een vaste prijs, en u van tevoren wil weten waar u aan toe bent, heeft advocatenkantoor Bogaerts & Groenen een nieuw concept ontwikkeld op het gebied van het familierecht. Met het beantwoorden van een paar vragen op onze website, weet u welk pakket voor u geschikt is en wat de prijs is voor de diensten die aan u geleverd zullen worden door de advocaat/mediator. Al onze specialisten werken voor deze vaste prijs inclusief BTW en inclusief griffierecht. U krijgt dus een gespecialiseerde advocaat, die deskundig is en vakwerk aflevert. Voordat de advocaat/mediator aan de slag gaat zenden wij u een formulier waarop staat vermeld welke documenten u aan dient te leveren.

Echtscheiding:
Als gespecialiseerde advocaten zijn wij op de hoogte van de recente ontwikkelingen en financiële en fiscale gevolgen van uw echtscheiding. Wij kunnen zelf het verzoekschrift echtscheiding opstellen en indienen bij de rechtbank. Ook het echtscheidingsconvenant wordt door ons opgesteld.

Tegenspraak:
Ook bij procedures op tegenspraak, dat betekent dat twee partijen een eigen advocaat hebben, kan een vaste prijs worden afgesproken.

Einde samenleving:
Woont u samen en gaat u uit elkaar ? Ook in dat geval hebben wij een module met een vaste prijs ontwikkeld.

Kinderalimentatie:
Kinderalimentatie berekenen we zelfs voor een bedrag van € 99,= inclusief BTW.
Uiteraard blijft het mogelijk dat u ook op uurtarief bij ons terecht kunt. U heeft nu zelf de keuze.

Meer weten ?
Raadpleeg onze website: www.bgadvocaten.nl
De sectie Familierechtadvocaten van Bogaerts en Groenen advocaten leveren laagdrempelige en hoogwaardige kwaliteit. Meer weten ? Elke donderdagochtend van 09.00 tot 10.30 u is er een gratis spreekuur in Villa Oldenburg te Vught. Ook in Oisterwijk, Tilburg en Boxtel en Son zijn de spreekuren gratis. U kunt natuurlijk ook voor een mediation of een overleg scheiding kiezen. Wat geschikt voor u is bespreken wij graag met u. Voor meer informatie; zie de website: www.bgadvocaten.nl of neem contact op met Liedeke Floris (088-1410800)


Gratis inloopspreekuur in Vught
Elke donderdag van 9.00 tot 10.30 uur verzorgt mr. Liedeke Floris, advocaat en scheidingsmediator bij Bogaerts & Groenen advocaten een gratis inloopspreekuur in Villa Oldenburg (voormalige Speelburcht) te Vught. Iedereen kan dan vrijblijvend binnenlopen voor vragen over echtscheiding, alimentatie of andere juridische kwesties.

Bogaerts & Groenen advocaten
Elke donderdag van 9.00-10.30 Villa Oldenburg
Sint Michielsgestelseweg 8, 5261 NH Vught.
Of maak een afspraak voor een kosteloos en
vrijblijvend gesprek op een ander moment:
Telefoon 088-1410800
WWW.BGADVOCATEN.NL

0 Reacties uitgeschakeld voor Familierecht voor een vaste prijs ! 1511 20 juni, 2017 Column, Zakelijk nieuws juni 20, 2017

Facebook Comments

Digitaal bladeren