Nog een keer film in Theater aan de Parade
Auteur:

Nog een keer film in Theater aan de Parade

Unieke inzamelingsactie voor Swim to Fight Cancer
Al wekenlang trainen twee teams van ‘Theater aan de Parade’ voor deelname aan ‘Swim to Fight Cancer’, welke op zondag 19 september voor de derde maal plaatsvindt in Den Bosch. De teams van de Bossche schouwburg zamelen geld in voor de strijd tegen kanker. Op donderdag 31 augustus aanstaande organiseert ‘Theater aan de Parade’ daarom een unieke geldinzamelingsactie. Deze inzamelingsactie geeft bezoekers van het theater nog eenmaal de mogelijkheid om film te kijken in de Grote Zaal.  ‘Een unieke kans, nadat wij vorig jaar stopte met onze filmfunctie’, aldus medezwemmer en -organisator Koen Verhoeven.

BBQBios
Tot vorig jaar organiseerde Theater aan de Parade de ‘BBQBios’: barbecueën op het zonnige terras en uitbuiken met een goede film in de filmzaal. Jaarlijks bezochten honderden bezoekers deze avonden. Stephanie Vorstenbosch, tevens zwemmer en organisator, vult aan: ‘iedere zomer komt de vraag wanneer onze bezoekers weer kaartjes kunnen reserveren voor de ‘BBQBios’. Toen wij nadachten over een unieke inzamelingsactie kwamen wij gelijk op dit idee. Genieten van een heerlijke barbecue en film en ook nog eens geld inzamelen voor een ongelofelijk goed doel’.

Compleet programma
Om 19.00 uur vangt de barbecue aan, welke mede door cateraar ‘Happaz Catering’ georganiseerd wordt, waarna om 20.30 uur de projector van de Grote Zaal mag worden opgestart voor de vertoning van de film ‘De Marathon’. Koen: ‘een film die volledig in lijn ligt met het doel waarvoor we bezig zijn; vriendschap, doorzettingsvermogen en helaas ook over die vervelende rotziekte.’ De afgelopen weken hebben de teams al veel steun mogen ontvangen, Stephanie is dankbaar: ‘We hebben al een prachtig mooi bedrag bij elkaar verzameld, waar wij de gulle gevers echt onwijs dankbaar voor zijn. Onze bezoekers, leveranciers en andere relaties tonen hiermee hun betrokkenheid. Betrokkenheid bij ons, maar ook zeker bij dit prachtige goede doel.’

Alle medewerkers van ‘Theater aan de Parade’ die deze avond werken doen dit belangeloos. 50% Van de opbrengsten van deze avond gaan direct naar het goede doel. ‘Swim to Fight Cancer’ vindt plaats rondom de gerestaureerde vestingwerken van ’s-Hertogenbosch, de Singelgracht en de Dommel. Initiatiefnemer van de ‘Swim to Fight Cancer’ is ‘Fight cancer’, een stichting die fondsen werft voor kankeronderzoek en preventie via ‘KWF Kankerbestrijding’.

Kaartjes voor ‘BBQBios: De Marathon’ kosten €19,50 en zijn vanaf donderdag 17 augustus verkrijgbaar via www.theateraandeparade.nl of bij de theaterkassa op telefoonnummer 0900-3372723.

0 Reacties uitgeschakeld voor Nog een keer film in Theater aan de Parade 1201 17 augustus, 2017 Evenementen, Hotspots, Nieuws augustus 17, 2017

Facebook Comments

Digitaal bladeren