Bossche Speur & Lekkernijen Wandeling
Auteur:

Bossche Speur & Lekkernijen Wandeling

Den Bosch ontdekken aan de hand van een speurwandeling en af en toe lekker een restaurant inschieten om culinair bij te komen. Knusser kun je een stad niet leren kennen. Daarom komt de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch deze winter met de Bossche Speur & Lekkernijen Wandeling.
De Wandelspeurtocht voert u door Bossche straten, stegen en pleinen en u leest over allerlei leuke wetenswaardigheden van onze mooie stad. Aan de hand van vragen vult u uw antwoorden in en dit levert een aantal punten op. Aan het einde weet u of u zich Poorter van de Stad ’s-Hertogenbosch mag noemen.
Ter ontspanning van deze wandeling en hersenkraker, schuift u onderweg aan in vier restaurants en Grand Café. Hier kunt u genieten van Bossche lekkernijen zoals natuurlijk de echte Bossche bol met koffie of warme chocolademelk. Maar ook bijvoorbeeld van een heerlijke Duck Tosti met rilette van eend, een tapas rekje met kipspiesje, gehakballetjes in pomodori-saus en scampi in chiliroomsaus. En u kunt uw speurwandeling afsluiten met een consumptie met bitterballen.
Deze Bossche Speur & Lekkernijen Wandeling kunt u ondernemen van dinsdag tot en met zondag.
Bij onze balies koopt u het routeboekje en krijgt u vier vouchers mee die u in de desbetreffende horecazaken kunt gebruiken. De vier meewerkende zaken zijn restaurant Picasso, Grand Café Silva Ducis, restaurant Djoyn en Carras Bites.

Te koop via de balies van de Kring Vrienden van
’s-Hertogenbosch of kijk op:
www.DagjeDenBosch.com
Balie Parade 12, open van di t/m zat van 10 tot 17 uur, zon van 12 tot 15 uur
Balie Sint-Janssingel 25, open van di t/m zat van 11 tot 15 uur, zon van 12 tot 15 uur.
Kosten: € 27,50 per persoon.

0 Reacties uitgeschakeld voor Bossche Speur & Lekkernijen Wandeling 1482 27 november, 2017 073 Culinair november 27, 2017

Facebook Comments

Digitaal bladeren