Hofjes en pleintjeswandeling
Auteur:

Hofjes en pleintjeswandeling

Stadswandeling buiten de gebaande paden!

U zult versteld staan van de vele hofjes, pleintjes en straatjes, die verborgen liggen achter de drukke verkeersstraten. De bewoners hebben er veel werk van gemaakt om hun leefomgeving op te fleuren en zijn er trots op om dit aan het publiek te tonen. Ervaar de Binnendieze in zijn natuurlijke omgeving met zijn groene oevers. De gids vertelt u de geschiedenis van religieuze – en zorginstellingen, die hun oorsprong nog hebben in de Middeleeuwen.
Deze wandeling loopt door tot op het Hinthamereinde waar u, onder het genot van een kopje koffie/thee, de Watertoren kunt bewonderen in zijn volle glorie en ziet u de gerestaureerde vestingwerken van het Muntelbolwerk.
Voor de liefhebbers van een groene wandeling langs de verborgen plekjes in de stad, waar u vaak het bestaan niet van weet.

Zondag 7 januari, 4 februari en 11 maart om 13.00 uur.
Kaartverkoop via onze balie Parade 12 of Bolwerk Sint-Jan of via www.DagjeDenBosch.com

2 Reacties uitgeschakeld voor Hofjes en pleintjeswandeling 2131 02 januari, 2018 Evenementen, Nieuws januari 2, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren