De enige echte Three Degrees staan op 14 maart in Theater aan de Parade!
Auteur:

De enige echte Three Degrees staan op 14 maart in Theater aan de Parade!

Woensdag 14 maart is het zo ver! De originele souldiva’s van The Three Degrees zullen slechts enkele dagen in Nederland zijn als onderdeel van hun wereldtournee ‘When Will I See You Again’ en ’s-Hertogenbosch is één van de vijf gelukkige steden die de dames aandoen. Zij staan op 14 maart in Theater aan de Parade

Het mag meer dan bijzonder genoemd worden dat de drie discodiva’s van The Three Degrees nog altijd samen zijn en zorgen voor fantastische concerten over de hele wereld! Woensdag 14 maart komen ze naar ’s-Hertogenbosch en brengen ze hun hits als ‘Dirty Ol’ Man’, ‘When Will I See You Again’ en ‘Take Good Care of Yourself’, waarmee ze in de jaren ’70 de hitlijsten veroverden. Hoewel de hoogtijdagen van de disco in de jaren ’70 liggen verbroedert het genre nog steeds. Wie in de geschiedenis van de disco duikt komt al snel bij The Three Degrees terecht. Maar liefst twaalf singles van het trio bereikten de Nederlandse Top 40; ‘Dirty Ol’ Man’ stond zelfs drie weken lang op nummer 1. En The Three Degrees toeren nog steeds de hele wereld over. Sinds 2011 worden de ervaren Degrees Helen Scott en Valerie Holiday bijgestaan door Freddie Pool. De dames, die bekend staan om hun soulvolle stemmen, mooie jurken en fantastische shows, zijn choreografisch en vocaal zo sterk op elkaar ingespeeld, dat ze geen moeite zullen hebben om de voetjes van de vloer te krijgen.

Voorprogramma met Ingrid Simons
En de internationale sterren maken in hun show ook ruimte voor lokaal talent: niemand minder dan de soulvolle Ingrid Simons zal het voorprogramma verzorgen. Ingrid Simons vormde samen met Bernadette Kraakman in 1986 het duo ‘Double Trouble’, waarmee ze bekend werd in Nederland. De afgelopen jaren was Ingrid onder andere te zien als zangeres bij het RTL4 programma ‘Ik hou van Holland’ en was zij werkzaam als backing vocalist bij bekende Nederlandse artiesten als de Toppers, Gordon, Ruth Jacott en Gerard Joling. Tevens verzorgde zij de backing vocals van internationale sterren tijdens Max Proms en Lionel Richie in het Gelredome.

The Three Degrees staan op woensdag 14 maart in Theater aan de Parade. Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl

Foto: Jar Productions

0 Reacties uitgeschakeld voor De enige echte Three Degrees staan op 14 maart in Theater aan de Parade! 1295 23 februari, 2018 Nieuws februari 23, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren