Den Bosch zingt… Stevie Wonder in Podium Azijnfabriek
Auteur:

Den Bosch zingt… Stevie Wonder in Podium Azijnfabriek

‘Superstition’ ‘Isn’t she lovely’ ‘That’s what friends are for’ en ‘Happy Birthday’. Het is een kleine greep uit het enorme repertoire van Stevie Wonder. Deze en nog veel meer songs van deze inmiddels 67-jarige wereldster zullen op 17 en 18 maart worden vertolkt door de zangers en zangeressen van Den Bosch Zingt … Uiteraard worden zij hierbij begeleid door de Den Bosch Zingt … band in Podium Azijnfabriek.

Kom lekker dansen en meezingen. Want zeg nou zelf, kun jij stil blijven staan als je ‘Sir Duke’ of ‘I wish’ hoort ? En natuurlijk kun je ‘I just called to say I love you’ van voor naar achter meezingen. De grote hits van Stevie Wonder, maar ook de minder bekende nummers, ze komen allemaal langs tijdens dit swingende concert.

Wil je zeker zijn van een plekje reserveer dan vast je kaartjes via denboschzingt@live.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor Den Bosch zingt… Stevie Wonder in Podium Azijnfabriek 1382 23 februari, 2018 Hotspots, Nieuws februari 23, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren