Leve de lente! Slenteren, shoppen en smullen bij de Lentiade
Auteur:

Leve de lente! Slenteren, shoppen en smullen bij de Lentiade

De 9e editie van de voorjaarsfair Lentiade wordt dit jaar op zaterdag 14 & zondag 15 april 2018 gehouden op het Vestingseiland de Pettelaarse Schans in ’s Hertogenbosch. Het prachtig, stervormig, eiland is dit jaar het decor van dé Lentefair van Nederland.

Slenteren, shoppen, smullen & genieten
De voorjaarsfair Lentiade is inmiddels jaarlijks voor duizenden bezoekers met vrolijke lentekriebels een ‘must’. Je kunt een leuk dagje shoppen bij ruim 120 deelnemende bedrijven met van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, dames-, heren- en kindermode, brocante, kunst, beauty, woon- en tuindecoratie, gadgets, sieraden en hebbedingen. Daarnaast is het genieten van de meest smakelijke gerechten, vers fruit, culinaire streekproducten en gezonde shakes uit alle windstreken bij een bont gezelschap van kleurrijke foodtrucks & foodstands.

Meer info: www.lentiade.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor Leve de lente! Slenteren, shoppen en smullen bij de Lentiade 1407 08 maart, 2018 Hotspots, Nieuws maart 8, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren