Koningsdag 2018:  ‘Let’s swing with the King!’
Auteur:

Koningsdag 2018: ‘Let’s swing with the King!’

Op donderdagavond 26 en vrijdag 27 april 2018 wordt in ’s-Hertogenbosch weer op feestelijke wijze de 51e verjaardag van onze Koning gevierd. Met het inmiddels bekende thema ”Lets’s swing with the King” kan de Bosschenaar van jong tot oud gaan genieten van vele verschillende muzieksoorten.
De Parade is het bruisende middelpunt van de vele muzikale optredens in de binnenstad. Op het grote podium tijdens Koningsnacht de bekende feestband “Lijn 7” en optredens van een 4-tal Nederlands talige artiesten waaronder Thomas Berge en Pascal Redeker. In de Uilenburg speelt de band RUM(Roept U Maar) v.a. 21.00 de hele avond nummers op verzoek! Op Koningsdag starten we om 12.00 uur het kinderprogramma met een KidzDJ en juniorsongfestival deelneemsters Sarah&Julia. Vanaf 14.00 uur kan iedereen meedoen met de interactieve DJ’s van Locoloco discoshow en swingen op de klanken van de band Act on demand. Festival Band Baby Blue uit Schijndel zal de avond met een groots muzikaal feest afsluiten!
Zoals elk jaar mogen kinderen hun tweedehands spulletjes verkopen op Koningsdag. Een gedeelte van de binnenstad wordt hiervoor beschikbaar gesteld. De spelregels en verdere informatie vind je op kddb.nl.
Voor een actueel aanbod en aanvangstijden van ons programma plus de plattegrond van de binnenstad adviseren wij regelmatig onze social media kanalen te checken. Facebook:KoningsdagDB, Instagram:KoningsdagDB, Twitter:KoningsdagDB, kddb.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor Koningsdag 2018: ‘Let’s swing with the King!’ 2956 26 april, 2018 Nieuws april 26, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren