Shophotspots 073
Auteur:

Shophotspots 073

Kop & Schotel
Het beschilderen van aardewerk is een uitdagende vorm van ontspanning en geeft enorme voldoening.
Een schilderstalent is hiervoor geen vereiste, je maakt samen met Kop & Schotel een ontwerp, eventueel met behulp van sjablonen en je zult versteld staan van je eigen kunstwerk.
Kop & Schotel biedt een gevarieerd assortiment onbeschilderd aardewerk (biscuit), talloze sjablonen en vele kleuren glazuur om het aardewerk te decoreren.

Barbara Advocaat | Molenstraat 16
5211 DR ‘s-Hertogenbosch | Tel: 06 1255 6126
info@kopschotel.nl www.kopschotel.nl |

Brouwerij Boegbeeld
Brouwerij Boegbeeld Presenteert!!
11 is het gekkengetal, vandaar een golden oldie! Het oude etiket exclusief in een nieuw jasje.
Ze verft haar haar het liefst in een zo natuurlijk mogelijke kleur. Ze draagt veel make-up en tekent haar wenkbrauwen zoals ze dat zelf wil. Als ze langs komt scheuren op haar Tomos roepen alle mannen op zijn Bosch: “Ziet er goed uit, kut!” Kutbier is een ode aan haar en aan het pareltje van het Bossche taalgebruik. Proost Kut!

Wil je meer weten over ons bier? Mail naar: info@brouwerijboegbeeld.nl
Bel Janneke eens: 06 53 15 91 96 of op dinsdag Martijn: 06 29 606 591
Brouwerij Boegbeeld | Uilenburg 1 | 5211 EV Den Bosch

Het Leeratelier
Liefde voor leer
Als je Het Leeratelier binnenstapt ruik je het gelijk; hier wordt met echt leer gewerkt ! In deze unieke winkel met atelier vind je tassen, accessoires, sieraden en lifestyle artikelen in vele soorten en kleuren leer. De meeste items worden ter plaatse gemaakt onder het huislabel Jill&Rose, maar je vindt in de winkel ook lederwaren van andere ontwerpers.
In Het Leeratelier kan je ook zelf creatief met leer aan de slag. Er worden diverse workshops gegeven, maar de workshop kleppers/muiltjes maken is onze favoriet !

Het Leeratelier | Vughterstraat 107 | 5211 GA ‘s-Hertogenbosch
www.het-leeratelier.nl | www.jillenrose.nl

Kattenparadijs Mispoes
Kattenparadijs Mispoes is op 29 juni 2016 geopend aan de Orthenstraat 31 in ‘s-Hertogenbosch. Bij Mispoes wonen 7 katten, genaamd Cleo, (terror)Japie, Simba, Kaatje, Noodle en Taco
Deze zomer verwachten we een nieuwe aanwinst, een hele lieve baby kitten die is geboren in het asiel. Als je met onze 7 schatjes wilt knuffelen en spelen, betaal je 3 euro entree. Dit gebruiken we voor de verzorging van de katten en de behandelingen bij de dierenarts. Daarnaast kun je bij ons genieten van heerlijke koffie’s, huisgemaakte limonade’s, high-tea’en en uitgebreid lunchen. Ook hebben we een heerlijke binnentuin waar je samen met de katten kan genieten van het zonnetje. Daarnaast organiseren we maandelijks allerlei evenementen, denk hierbij aan een brei en haakclub (met lerares!), diner avondjes waar je een drie gangen diner nuttigt tussen onze harige inwoners en ouderwetse spelletjesavonden! Op maandag en dinsdag zijn we gesloten, dan genieten de katten van hun welverdiende rust. Kom je snel met ons knuffelen? Reserveren is niet verplicht, maar wel slim;
www.kattenparadijsmispoes.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor Shophotspots 073 3139 28 mei, 2018 Hotspots, Zakelijk nieuws mei 28, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren