Doe een dagje Den Bosch!
Auteur:

Doe een dagje Den Bosch!

Doe deze zomer eens een compleet DagjeDenBosch. Een van onze gidsen staat ’s morgens voor u klaar en begeleidt u de hele dag op uw ontdekkingstocht door onze mooie stad. Wij hebben drie speciale dagprogramma’s samengesteld. Met daarin de hoogtepunten van wat wij als Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch te bieden hebben. En natuurlijk denken we als rasechte Bourgondiërs aan de inwendige mens. U krijgt uiteraard koffie met de echte Bossche bol en we ruimen tijd in voor een heerlijke tapaslunch. U sluit uw Dagje Den Bosch af met een borrel met huisgemaakte bitterballen.

Doe een DagjeDenBosch kan vanaf woensdag 13 juni op elke woensdag, donderdag en vrijdag. U begint om 10.50 uur en uw arrangement eindigt rond de klok van 17.00 uur. U gaat in ieder geval varen over onze prachtige Binnendieze. Op woensdag maakt u met uw gids een uitgebreide stadswandeling. Op donderdag bezoekt u met de gids de toren van de Sint-Jan, dus dat wordt klimmen. Op vrijdag bevat het programma een bezoek aan de Sint-Jan* en het Sint-Jansmuseum.

Doe een DagjeDenBosch kost € 47,50
Boeken kan via www.DagjeDenBosch.com
of telefonisch: 0900 2020 178 (90 cent per gesprek)

*Onder voorbehoud, als er een uitvaart is krijgt u een rondleiding buiten om de Sint-Jan.

0 Reacties uitgeschakeld voor Doe een dagje Den Bosch! 1634 31 mei, 2018 073 Culinair, Hotspots mei 31, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren