Fort Isabella verwelkomt nieuw horecaconcept Osteria Ciao Bella en Pannûkoek
Auteur:

Fort Isabella verwelkomt nieuw horecaconcept Osteria Ciao Bella en Pannûkoek

Fort  Isabella  blijft volop  in ontwikkeling.  Het concept van een  nieuwe samenleving wordt  steeds meer werkelijkheid  en de realisatie is in volle  gang. Fort Isabella is dan ook  verheugd met de komst van Osteria  Ciao Bella en Pannûkoek per 1 september aanstaande. Osteria  Ciao Bella en Pannûkoek Kirsten Gieben  en Laurens Jongenotter gaan samen dit avontuur  aan. Kirsten als gezicht van Pannûkoek en Laurens  dat van Osteria Ciao Bella.

“Osteria Ciao Bella waar  de Brabantse bourgondische gezelligheid samensmelt met de  Italiaanse liefde en passie voor goed eten, drinken en samenzijn.  Het restaurant voor een echte Italiaanse aperitivo. Met collega’s na  het werk, met vrienden en familie. Waar je geniet van een cappuccino met  brioche, een goede lunch en waar je je ’s avonds waant in het pittoreske  Taormina met de eerlijke gerechten uit de Siciliaanse keuken. Op zondag met je  gezin, familie of vrienden “pranzare” en geniet je van een gezellige en smakelijke  Sundaybrunch aan lange tafels zoals de Italianen dat doen”. Het is een ontmoetingsplek   voor de ondernemers en bewoners van Fort Isabella en bezoekers van het terrein uit Vught,  ’s-­‐ Hertogenbosch en ver daarbuiten.

Kirsten over Laurens; “Laurens is charmant, nonchalant en   ontwapenend met een uitstekend gevoel voor gastvrijheid waarin hij de gast telkens weer verrast. Zijn   passie voor Italiaans eten, mensen en ondernemerschap brengt hij samen bij Osteria Ciao Bella. Hij weet   ieder bezoek tot een heerlijke beleving te maken”. In Pannûkoek sta jij centraal. Combineer bewust lekker  smullen met gezelligheid en inspiratie. Waar je ’s middags en ’s avonds geniet van een lekkere verantwoorde pannenkoek  en kinderen natuurlijk meer dan welkom zijn. Bij Pannûkoek combineren we de “oud Hollandse pannenkoek met stroop en spek”  met een meer “bewuste en gezonde leefstijl”. Pannûkoek is niet zomaar een pannenkoekenrestaurant. Voor jong en oud organiseert  Pannûkoek diverse workshops en activiteiten die je inspireren. Op woensdagmiddag bijvoorbeeld kidsyoga en meditatie op het grasveld  naast het restaurant. Op vrijdagmiddag verandert de hoek van het restaurant in een filosofisch kindercafé.

Laurens over Kirsten; “Kirsten  is de ideale combinatie van een warme, liefdevolle gastvrouw en een energieke snelle verbinder met oog voor de “hele mens”. Bij Pannûkoek  combineert ze haar liefde voor de horeca en gastvrijheid met haar passie als life-­‐coach. Bij Kirsten kom je tot rust… of ga je energieker  weg dan je gekomen bent”. Fort Isabella Fort Isabella creëert met betrokkenheid, energie en passie een unieke samenleving, waar wonen, werken,  recreatie en educatie op een logische manier samenkomen. “Deze jonge ondernemers passen uitstekend bij ons gedachtegoed en concept: het zijn echte Isabellisten.”  aldus Tjeerd Saatrube van Fort Isabella. “Wij zijn blij met deze invulling van de horeca, omdat het twee verschillende concepten zijn die goed aansluiten bij onze  bezoekers en bewoners. En ook omdat ze actief mee zullen werken aan de verdere realisatie van onze samenleving, zoals bijvoorbeeld het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.” 

1 Reacties uitgeschakeld voor Fort Isabella verwelkomt nieuw horecaconcept Osteria Ciao Bella en Pannûkoek 2525 09 juli, 2018 073 Culinair, Hotspots, Nieuws juli 9, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren