Bossche kunstenaar Frank Willems in de &C talent store op Amsterdam Centraal
Auteur:

Bossche kunstenaar Frank Willems in de &C talent store op Amsterdam Centraal

De Bossche kunstenaar Frank Willems is geselecteerd als &C talent. Zijn werk is van 16 december tot en met 16 januari te bewonderen in de &C talent store in Lil’ Amsterdam op Amsterdam Centraal.

Ben je de komende weken op Amsterdam Centraal? Pak een trein later en ga langs de &C talent store in Lil’ Amsterdam! Want daar zijn vanaf 16 december tot en met 16 januari 7 talenten met hun creaties te bewonderen die geselecteerd zijn door de &C Talent Foundation van Chantal Janzen, waaronder de Bossche kunstenaar Frank Willems.  De &C talent store is onderdeel van Chantal Janzen’s &C talent foundation. De stichting stimuleert de verbinding tussen creatieve talenten, liefhebbers en bedrijven en heeft geen winstoogmerk. Het doel is om talent in de kunst- & cultuursector een stap vooruit in hun carrière te helpen door het bieden van (im-)matteriele steun.

Frank Willems vindt het geweldig dat hij als &C talent is geselecteerd en dat zijn werk wordt getoond in de &C talent store in Lil’ Amsterdam op Amsterdam Centraal. “Dankzij de &C talent foundation krijg ik meteen de kans om mijn werk te tonen aan een groot publiek en om andere creatieve talenten te ontmoeten. Het afgelopen jaar was al een erg leuk jaar en dit is een prachtige afsluiting van 2018 en start van 2019! Geweldig en ik heb er enorm veel zin in!”, vertelt Frank.   

Naast de artworks die Frank zal tentoonstellen, zullen ook de door hem ontworpen t-shirts, hats & caps, tasjes, posters, kunstkaarten en klokken te zien en te koop zijn. Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je ook alvast een kijkje nemen op zijn website www.frank-willems.com.  

Je vindt de pop up-store in Lil’ Amsterdam op Amsterdam Centraal en je kunt de store elke dag bezoeken van 11:00 – 19:00 uur.

Frank Willems
Beeldend kunstenaar Frank Willems is geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. Na een rondreis door Australië en Azië, vestigde hij zich voor een aantal jaar in Zweden en volgde daar een studie Shoe Design. Dit was tevens het moment waarop hij in aanraking kwam met kunst en zelf begon te experimenteren met tekenen en schilderen. Tegenwoordig woont de 31-jarige Bosschenaar weer in zijn geboorteplaats.
Frank gebruikt voor zijn werken o.a. acryl, stiften, spray paint en crayons. Als drager geeft hij de voorkeur aan oude en gebruikte materialen die hij vervolgens in zijn werken hergebruikt. Denk hierbij aan houten platen, deuren, schoenendozen en verpakkingsmaterialen. Frank’s werk wordt gekenmerkt door het contrast tussen de geleefde uitstraling van de drager en de felle kleuren. Op deze manier wil hij laten zien dat je geleefde materialen, door middel van kleur, een nieuw leven kunt geven. Daarnaast vindt hij het fascinerend om alledaagse voorwerpen van een andere eindbestemming te voorzien.
De kunstenaar put inspiratie uit zijn persoonlijke ervaringen, maatschappelijke– en politieke onderwerpen, welke hij op kinderlijke en humoristische wijze aan het licht brengt en zo zijn publiek tot denken aanzet. Grote voorbeelden voor hem zijn artiesten als Jean-Michel Basquiat, Wayne White, Keith Haring, Henri Matisse en André Hazes.

 

0 Reacties uitgeschakeld voor Bossche kunstenaar Frank Willems in de &C talent store op Amsterdam Centraal 1133 11 december, 2018 Nieuws december 11, 2018

Facebook Comments

Digitaal bladeren