Bogaerts & Groenen advocaten verhuist hoofdkantoor van Boxtel naar ‘s-Hertogenbosch
Auteur:

Bogaerts & Groenen advocaten verhuist hoofdkantoor van Boxtel naar ‘s-Hertogenbosch

foto: Met de ondertekening van het huurcontract is de stap naar ‘s-Hertogenbosch definitief gezet. V.l.n.r. Claudia Mennen, CFO Brand Loyalty, Jos van der Wijst en Kim Albert, bestuurders Bogaerts & Groenen advocaten

Dienstverlening vanuit de drie grote Brabantse steden
Voor Bogaerts & Groenen advocaten is 2019 een jaar van veranderingen. Het hoofdkantoor van Bogaerts & Groenen verhuist per 1 april 2019 van Boxtel naar ’s-Hertogenbosch. Naast de nieuwe vestiging op de Brainport Industries Campus in Eindhoven en het reeds bestaande kantoor in Tilburg is het dan in de drie grote steden van Brabant gevestigd. Maar het kantoor blijft ook actief in Boxtel.

Bogaerts & Groenen advocaten is sinds 1974 gevestigd in Boxtel. De verhuizing van het hoofdkantoor naar ’s-Hertogenbosch is dus een hele stap. Bestuursvoorzitter Kim Albert: “We zijn er aan toe om onze vleugels verder uit te slaan en daar te gaan zitten waar onze klanten zich bevinden. ’s-Hertogenbosch is onze natuurlijke habitat. We verhuizen naar een prachtige, inspirerende plek. Midden in de bruisende stad waar we ons netwerk hebben, maar wel goed bereikbaar zijn. Samen met onze vestigingen in Eindhoven (BIC) en Tilburg (Entrada) zijn we dan gevestigd op aansprekende plekken in de drie grote Brabantse steden. Maar vanzelfsprekend blijven we ook actief op de Boxtelse markt door onze ontvangstlocatie en aanwezigheid in lokale netwerken.”

Het nieuwe hoofdkantoor van Bogaerts en Groenen advocaten is per 1 april gevestigd op de tweede verdieping van het pand van Brand Loyalty te ‘s-Hertogenbosch.

Hoofdkantoor ’s-Hertogenbosch; denken in kansen
Het nieuwe hoofdkantoor wordt gevestigd op de 2e verdieping van het gebouw van Brand Loyalty aan de Lekkerbeetjesstraat in ’s-Hertogenbosch. Kim Albert: “Het is een prachtige eigentijdse en inspirerende locatie, die is ingericht met veel glas en transparantie. Onze advocaten en medewerkers krijgen hier de ruimte om optimaal en efficiënt samen te werken in specialistische teams. Dat vraagt de nieuwe advocatuur ook. Ons credo: ‘ziet meer, doet meer’ voeren we met volle overtuiging door. Dat betekent dat we vanuit de verschillende vakgebieden onze gespecialiseerde advocaten in kunnen zetten voor het beste advies. Hierdoor helpen we een ondernemer in kansen te kunnen denken in plaats van problemen.”

Nevenvestiging Eindhoven; Brainport filosofie
In maart opende al de nevenvestiging in Eindhoven, op de Brainport Industries Campus, de fabriek van de toekomst. De Brainport Industries Campus is een ontwikkel- en productielocatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. Bogaerts & Groenen advocaten wil er vanuit deze locatie naar streven om samenwerking en (open) innovatie, geheel in de ‘Brainport’ filosofie, te laten slagen. Daarnaast blijft het kantoor actief op de Tilburgse markt vanuit de vestiging in Entrada in Tilburg. En uiteraard blijven cliënten welkom op de bezoeklocaties in Boxtel en Oisterwijk.

Vestiging Eindhoven op Brainport Industries Campus

Op de website van Bogaerts & Groenen is een speciale pagina ingericht om relaties op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing en inrichting van het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, de voorbereidingen voor de verhuizing en de openingsactiviteiten. De officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor zal plaatsvinden in het weekend van 24, 25 en 26 mei.

Brand Loyalty Vestingloop
Met Brand Loyalty als nieuwe buren kan Bogaerts & Groenen vanzelfsprekend niet achterblijven als deelnemer aan de Brand Loyalty Vestingloop op zondag 26 mei. Met twee bedrijventeams zullen de medewerkers van Bogaerts & Groenen van start gaan op de 5 en 10 kilometer. Bogaerts & Groenen gaat voor een mooi resultaat op de laatste dag van het feestelijke openingsweekend.

 

Voor meer info: www.bgadvocaten.nl

Bogaerts & Groenen advocaten
Opgericht 1974
20 advocaten

Gevestigd in:
‘s-Hertogenbosch, Lekkerbeetjesstraat 6
Eindhoven, Brainport Industries Campus
Tilburg, EnTrada Ellen Pankhurststraat 1

Ontvangstlocaties (op afspraak):
Boxtel, Seliswoude, Bosscheweg 141
Oisterwijk, Leerfabriek KVL

Centraal postadres:
Postbus 633
5201 AP ‘s-Hertogenbosch

www.bgadvocaten.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor Bogaerts & Groenen advocaten verhuist hoofdkantoor van Boxtel naar ‘s-Hertogenbosch 1480 26 maart, 2019 Zakelijk nieuws maart 26, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren