Sense Restaurant en Foodtastic starten ‘Sense by Foodtastic’
Auteur:

Sense Restaurant en Foodtastic starten ‘Sense by Foodtastic’

foto: Bram Verleg (Foodtastic) (l) en Dennis Middeldorp (Sense) (r)
Sense Restaurant en Foodtastic slaan de handen ineen en starten high-end cateringconcept onder de naam “Sense by Foodtastic”. Bourgondisch en ondernemend zijn ze allebei; Dennis Middeldorp – chef-kok en eigenaar van het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant –  en Bram Verleg, oprichter en eigenaar van Foodtastic, een bedrijf wat zich richt op detachering & consultancy in Hospitality Solutions op niveau. 
 
Met beiden een brede en tevens internationale culinaire achtergrond en ervaring in hospitality is deze stap niet meer dan logisch, aldus beide heren. Exclusieve catering op locatie dient niet alleen op gastronomisch gebied, maar ook qua service en productie hetzelfde niveau te hebben als dat van een sterrenrestaurant is de filosofie achter Sense by Foodtastic. Vanaf eind april kun je zakelijk en particulier terecht bij Sense by Foodtastic voor het organiseren van exclusieve gastronomische evenementen op niveau, zowel klein- als grootschalig. Van private cooking, bruiloft of personeelsfeest tot productpresentatie of vernissage. Ieder event wordt op maat gemaakt en gastronomisch gezien kunnen beide heren alles verzorgen. Smaakmakende bijeenkomsten die zich weten te onderscheiden en nog lang bij zullen blijven. Culinaire hoogstandjes dus vergezeld van pure gastvrijheid!
0 Reacties uitgeschakeld voor Sense Restaurant en Foodtastic starten ‘Sense by Foodtastic’ 1138 04 april, 2019 073 Culinair, Zakelijk nieuws april 4, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren