Inschrijving Bossche Swim to Fight Cancer geopend!
Auteur:

Inschrijving Bossche Swim to Fight Cancer geopend!

Op zondag 15 september vindt de vierde editie van Swim to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch plaats. Vanaf de imposante blauwe glijbaan aan de Groote Hekel glijden de zwemmers het water in, om door en langs de prachtig gerestaureerde Vestingwerken in de Singelgracht en de Stadsdommel te zwemmen. Onder toeziend oog van vele toeschouwers. Om met elkaar, allen met een persoonlijke motivatie, zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. De inschrijfmogelijkheden zijn divers: individueel, samen met je vrienden/familie of met je collega’s in een business team. (foto: Inge de Bruijn | bymarjo.nl)

Be an early duck en schrijf je direct in!
Tot 1 juni zijn de inschrijfkosten € 75,- per persoon, daarna is het inschrijfgeld € 90,-. Om te kunnen deelnemen aan Swim to Fight Cancer over de totale afstand van 2 kilometer moet je minimaal 15 jaar oud zijn. Ook dit jaar kun je samen met collega’s of relaties een business team vormen. De kosten van een Business Team bedragen net als de vorige editie € 1.000,- (excl. BTW), men mag met maximaal 5 personen deelnemen. Overigens, Business Teams die zich vóór 10 mei inschrijven, worden voor woensdagavond 15 mei uitgenodigd om een lezing met als onderwerp “Agile & zelf coachende teams” van bestuursvoorzitter Marc Lammers bij te wonen.

Nieuw! Family & Friends teams
Voor wie de hele zomer met een vaste groep heeft getraind, introduceert de organisatie de mogelijkheid van Family & Friends teams. De inschrijfkosten per deelnemer zijn gelijk aan die van de individuele zwemmer, maar je start gegarandeerd samen met je teamgenoten. Met 4 zwemmers kan je je al inschrijven voor een Family & Friends team.

Gewijzigde regels Kids Swim
Voor acht t/m vijftienjarigen is er dit jaar ook de Kids Swim. Zij springen vanaf het kluungedeelte op het Vughtereiland het water in om de laatste 800 meter naar de finish te zwemmen. Onder toeziend oog van suppers en de Reddingsbrigade is het voor kinderen niet meer verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Dit mag uiteraard wel als een ouder de volledige Swim zwemt! De inschrijving voor de Kids Swim bedraagt € 25,-. Ook de kids kunnen dit jaar een team vormen (minimaal 4 deelnemers).

Samen in actie voor meer kankeronderzoek
Eén op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Iedereen kent helaas wel iemand in zijn omgeving die te maken krijgt met kanker. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Swim to Fight Cancer biedt je een mogelijkheid om een steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. Alle donaties die opgehaald worden voor Stichting Fight cancer worden volledig via KWK kankerbestrijding besteed aan kankeronderzoek.

Kijk voor meer informatie op www.swimtofightcancer.nl/denbosch. Schrijf je in als deelnemer, word vrijwilliger of doneer aan familie, vrienden of direct aan Swim to Fight Cancer.

0 Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving Bossche Swim to Fight Cancer geopend! 701 29 april, 2019 Hotspots, Nieuws april 29, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren