Rick Kemps van Kemps Bike Totaal ‘Wij verkopen beleving’
Auteur:

Rick Kemps van Kemps Bike Totaal ‘Wij verkopen beleving’

Voor diegenen die regelmatig op de terrassen in de Korenbrugstraat gezellig een drankje doen, is het een bekend beeld. Kersverse eigenaren van een fonkelende fiets die, via wijd openstaande deuren van de tegenoverliggende fietsenwinkel van Kemps Bike Totaal, in een jubelstemming naar buiten komen. “Dat is inderdaad een heel leuk moment”, beaamt Rick Kemps. “Die beleving en het geweldige gevoel dat je op je nieuwe fiets heerlijke tochten gaat maken is natuurlijk prachtig. Jong en oud geniet daarvan. Dat maakt ons vak zo leuk. Wij verkopen beleving.”

Toonaangevend
Vele plakplaatjes met de naam ‘Kemps Bike Totaal’ op de achterspatborden van even zoveel Bossche fietsen bevestigen de populariteit van Kemps Bike Totaal. Rick: “We verkopen nog steeds het meest (trendy) stadsfietsen en sportieve fietsen, maar we zien de populariteit van de e-bike enorm toenemen. Waren het eerst nog senioren die het ‘duwtje’ in de rug waar-deerden, nu zijn ook de dertigers en veertigers om en niet te vergeten de schoolgaande jeugd, die 10 km of meer moet fietsen om op school te komen. De fabrikanten hebben de e-bikes hip gemaakt en bieden daarmee een gewild alternatief voor het woon-werkverkeer maar ook voor recreatief fietsen.”

Droomfiets op maat
Bij Kemps Bike Totaal kan de klant zelf een droomfiets samenstellen met de KOGA Signaturelijn. Op basis van het gebruik, de wensen en behoeften kies je zelf het frame, elke gewenste kleur en de onderdelen die je erop wilt hebben. Je kunt ‘m zelfs personaliseren met je naam of een tekst! Er is keuze uit 3 modellen: de E-WorldTraveller-S, een WorldTraveller-S of een GrandTourer-S. Bij twijfel kan er ook altijd een proefrit aangevraagd worden. Na de modelselectie helpt één van de vakmensen bij Kemps Bike Totaal U graag met het samenstellen van de, voor U juiste fiets. Deze fiets wordt met de hand gebouwd door een gecertificeerde monteur in de Koga fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets, zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan jouw fiets en garant kan staan voor kwaliteit en zorgzaamheid. Na bestelling van je Koga Signature staat de fiets al binnen enkele weken in de gewenste kleur, maat en afmontage klaar bij ons in de winkel. Dit alles is bij Kemps Bike Totaal ook mogelijk met het hoogwaardige, duurzame titanium fietsenmerk Van Nicholas. Titanium is bestand tegen extreme omstandigheden, lichtgewicht en heel sterk. U kunt (ook weer zelf) een voor U perfecte racefiets, mountainbike of toerfiets samen stellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde onderdelen en accessoires. Hun kennis en ervaring met het werken met titanium is ongeëvenaard. Rick, en de rest van het team staan altijd klaar voor advies en delen hun ervaringen ook graag. Ze zetten graag net een stapje extra om de klant aan zijn of haar perfecte droomfiets te helpen.

Sterk merk
Kemps Bike Totaal blijkt dus een sterk merk. Rick: “Wij kunnen met onze eigen werkplaats, ook nadat de fiets is aangeschaft, optimale service bieden. Dat is zeker te danken aan ons team van geweldig betrokken en goed opgeleide medewerkers. Zij houden van hun vak en zijn dankzij bijscholingscursussen van de fabrikanten en BOVAG op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit is uitermate belangrijk voor ons, we moeten bijblijven in de nieuwste ontwikkelingen!

5 jaar garantie op e-bike, inclusief de accu Verder biedt het feit dat Kemps Bike Totaal maar liefst 5 jaar garantie geeft op een e-bike, inclusief accu, de nodige zekerheid. Maar ook allerlei andere zaken als een vrijblijvend adviesgesprek, bodyscan, zadelservice en persoonlijk contact maken deze echte Bossche fietsenzaak tot hét adres voor de koop van uw nieuwe fiets!

0 Reacties uitgeschakeld voor Rick Kemps van Kemps Bike Totaal ‘Wij verkopen beleving’ 1333 29 april, 2019 Zakelijk nieuws april 29, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren