De Jeroen Bosch Rally een ware meester onder de rally’s
Auteur:

De Jeroen Bosch Rally een ware meester onder de rally’s

Op vrijdag 21 juni, op de Parade, starten 95 klassieke auto’s start voor de 9de editie van de Jeroen Bosch Rally. Na een prachtige tweedaagse tocht finishen de auto’s op zaterdag 22 juni weer op de Parade.

De finish is ook dit jaar weer een toegankelijk evenement op de Parade. Rond 17:00 uur worden de eerste auto’s terug verwacht. Een ruim aanbod van onder andere Austin Martin, Austin Healy, Ferrari, Mercedeses, Porsche, Jaguar en Rolls Royce van vóór 1975 paraderen onder aan de voet van de Sint Jan. Het is niet alleen een feestelijke gebeurtenis voor de deelnemers maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in mooie klassieke auto’s.

Een rally voor en door Bosschenaren
De eerste Jeroen Bosch Rally werd in 2011 onder leiding van drie echte Bosschenaren opgezet. Bert Kersten en Daan Reekers wisten hun expertise als echte rally-fanaten om te zetten in een prachtig rally-initiatief. Hans van der Pas weet, als bestuurder van Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch, als geen ander een sfeervol en culinair evenement neer te zetten.

Door deelname aan de Jeroen Bosch Rally steunen de deelnemers een goed doel! Elke jaar kiest de organisatie een nieuw doel. Dit jaar is dat de Stichting Villa Pardoes. Bij de voorgaande edities wist de Jeroen Bosch Rally telkens grote bedragen op te halen, van enkele tienduizenden euro’s. Ook dit jaar hoopt de organisatie weer een mooi bedrag op te halen.
De Jeroen Bosch Rally is een evenement waar iedere autoliefhebber zijn hart kan ophalen. Kom vrijdagochtend kijken hoe 95 prachtige auto’s starten aan een spectaculaire rally. Op zaterdagmiddag vanaf 17:00 uur zijn alle auto’s op de Parade te bezichtigen voor publiek. Toegang op de Parade is gratis en het evenement duurt tot zaterdag tot 21:00 uur.

Met dank aan onderstaande sponsors:


0 Reacties uitgeschakeld voor De Jeroen Bosch Rally een ware meester onder de rally’s 1743 03 juni, 2019 Hotspots, Nieuws juni 3, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren