Huwelijksboot en avondboot op Binnendieze
Auteur:

Huwelijksboot en avondboot op Binnendieze

Voor speciale momenten kunt u ook bij ons op de Binnendieze terecht. Vaar op uw huwelijksdag naar het stadhuis of kies voor een intieme vaartocht op een privéboot in de vroege avonduren.

Als Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch bieden wij graag iets extra’s om onze mooie stad nog beter over het voetlicht te brengen. De prachtig gerestaureerde Binnendieze is natuurlijk al tientallen jaren het domein van onze schippergidsen. Zij dragen met plezier en grote kennis de voorliefde voor deze deels overkluisde stroom uit.

U kunt daar optimaal gebruik van maken. Want naast de reguliere vaartochten tussen 1 april en 31 oktober, bieden wij in die periode ook privéboten in de avond aan. Deze kunt u speciaal voor uw gezelschap boeken, zodat u in beslotenheid kunt genieten. De Binnendieze toont zich in de vroege avond als een parel in de stad. Het rumoer van de dag is verdwenen en u vaart in het zachte avondlicht over een van ’s lands mooiste stroompjes. Midden in de stad.  De boten bieden plaats aan zestien personen, maar minder mag ook, u boekt immers de complete boot voor uzelf. Boeken kan tot uiterlijk twee weken voor de vaardatum, om 18.00 of 19.00 uur.

Onze meest romantische vaartocht is natuurlijk die met de huwelijksboot. Wat is er nu mooier dan op uw trouwdag van of naar het stadhuis te varen? Onze huwelijksboot is prachtig versierd met zijden bloemen. In overleg bepaalt u zelf waar u aan boord gaat bij een van de steigers langs de route om vervolgens de tocht door de binnenstad te maken. Achter het eeuwenoude stadhuis is zelfs een speciaal luik zodat u ondergronds aan kunt komen varen om vervolgens uit te stappen en direct naar de trouwzaal te lopen. De huwelijksboot biedt plaats aan zestien personen, volgboten zijn ook mogelijk. Neem voor dit arrangement tijdig contact op met ons reserveringsbureau.

Informatie en kaartverkoop op: www.DagjeDenBosch.com

Ook kaartverkoop: via de balies van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, Parade 12 en Sint Janssingel 25 of telefonisch: 0900 2020 178 (90 cent per gesprek)

0 Reacties uitgeschakeld voor Huwelijksboot en avondboot op Binnendieze 1601 03 juni, 2019 Hotspots, Nieuws juni 3, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren