Informatiemiddag Hoortijd
Auteur:

Informatiemiddag Hoortijd

Het verstaan van meerdere sprekers in een rumoerige omgeving: het is al decennia één van de grootste uitdagingen voor slechthorenden en hun audiciens. Ongetwijfeld zult ook u dit herkennen. De technologie in de wereld van hoortoestellen staat gelukkig niet stil. Recentelijk is een baanbrekende oplossing op de markt gekomen die een compleet nieuwe wereld in de hoorzorg teweeg brengt. Zo is ook onze directe ervaring bij diverse klanten van Hoortijd.

Uitnodiging informatiemiddag 13 juni 2019
Wij vertellen wij u met groot genoegen graag meer over de ontwikkeling van de hoorzorg tijdens een informatieve en compleet verzorgde middag.
U bent van harte welkom op donderdag 13 juni a.s. in De Plek (Flik-Flak hal), Marathonloop 7, 5235 AA ’s-Hertogenbosch. Ook kunt u één of meerdere introducees mee nemen.

Programma
13.30 uur – Ontvangst met koffie/thee
14.00 uur – Onze visie op hoorzorg (Matthijs Fokkens, audicien en eigenaar Hoortijd)
14.30 uur – De nieuwe wereld in hoorzorg (Jan-Willem van As, Product Specialist Oticon)
15.30 uur – Afsluitende borrel met een hapje & drankje en gelegenheid tot vragen stellen

Geïnteresseerd? Meld u op tijd aan
Gezien het beperkte aantal plaatsen vragen wij u bij interesse u – en uw eventuele gezelschap – z.s.m. aan te melden. Deelname is kosteloos en kan telefonisch (073 -711 45 35 of 073 – 711 45 86), per e-mail (info@hoortijd.nl) of in de winkel (’s-Hertogenbosch of Rosmalen).

Wij hopen u op 13 juni a.s. te mogen begroeten.
Hoortijd.

0 Reacties uitgeschakeld voor Informatiemiddag Hoortijd 995 04 juni, 2019 Zakelijk nieuws juni 4, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren