Meneer Van Puffelen trakteert
Auteur:

Meneer Van Puffelen trakteert

Klik op de afbeelding voor volledige weergave.

Blaas jij in juli 30 kaarsjes uit? Dan mag je gratis komen dineren bij Lunch- & Dinercafé van Puffelen!
Meneer van Puffelen is jarig, hij wordt 30 jaar en wie jarig is, trakteert! Een jubileum als dit wil Van Puffelen niet zomaar aan zich voorbij laten gaan, daarom worden de slingers opgehangen en is het in de gehele maand juli feest!

Word jij net als meneer Van Puffelen in juli 30 jaar? Vier deze mijlpaal dan met een gratis diner bij Lunch- & Dinercafé Van Puffelen, gevestigd in het rijksmonumentale pand ‘De Zwaan’, aan de Bossche Molenstraat. Laat je in de watten leggen en ervaar waar het dinercafé al 30 jaar voor staat: gastvrijheid, gezelligheid, ongedwongenheid en lekker eten!

Verjaar je wél in de maand juli maar bereik je een andere leeftijd dan 30 jaar? Dan trakteert meneer van Puffelen je op een drankje!

Word je geen 30 en ben je ook niet jarig in juli? Niet getreurd! Bij besteding van 30 euro of meer per persoon, mag iedereen een slinger geven aan het rad van fortuin. Hierbij maak je kans op hele leuke prijzen!

See you!

 

0 Reacties uitgeschakeld voor Meneer Van Puffelen trakteert 2019 18 juni, 2019 073 Culinair, Zakelijk nieuws juni 18, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren