NW25 bestaat 10 jaar en verzorgt voor 10e keer productie Levenslied!
Auteur:

NW25 bestaat 10 jaar en verzorgt voor 10e keer productie Levenslied!

Eigenaar Ivo van Harmelen is trots

“In 2009 startte ik met NW25 Pr Marketing Events & More, en in 2010 was Levenslied Den Bosch mijn eerste grote event als uitvoerend producent”, aldus trotse eigenaar Ivo van Harmelen. Dat was tevens het begin van een standvastige en productieve samenwerking met Stichting Markt Evenementen Promotie en producent Bert Henkelman.

Ivo vervolgt: “Na 25 jaar in vaste dienst begon ik in 2009 met uitdagingen op het vlak van public relations en marketing in ’s-Hertogenbosch en omgeving. In een tijd dat social media zo’n beetje ontplofte. Een mooie periode waarin iedereen aan het pionieren was. In 2010 liep ik met Hans Tervoort, die toen Typisch Talent presenteerde, bijna tegen het Levenslied aan. In een kleine twee maanden zorgden we ervoor dat er toch nog een volwaardig Levenslied Den Bosch kwam. Daarmee startte ook de samenwerking met Bert Henkelman”.

Wat doet NW25?
Het bedenken en produceren van evenementen wordt gecombineerd met andere projecten op het gebied van pr, marketing en organisatie. Ivo is daarnaast nog verbonden aan een Hbo-opleiding waar professionele sporters, waaronder veel voetballers, een opleiding volgen om na hun sportcarrière als innovatief ondernemer aan de slag te kunnen. Naast een vast team van professionals maakt ook partner Jean Marc Reinold, bij grote opdrachten, onderdeel uit van het NW25 team.

Hoogtepunten
“In 10 jaar tijd heb ik voor veel mooie bedrijven en organisaties projecten mogen doen. Natuurlijk zijn er ook hoogtepunten. Zoals het projectleiderschap van de tentoonstelling “Point de Vue, 200 jaar kunstacademie ’s-Hertogenbosch” die door Koningin Beatrix werd geopend en het programmamanagement en de uitvoerende productie van het Roze Jaar & Roze Zaterdag 2017. Maar vooral trots dat ik voor veel opdrachtgevers meerjarige opdrachten mag uitvoeren.”

Na het Levenslied Den Bosch 2019 is NW25 druk met het randprogramma voor de kermis, de voorbereiding van de concerten op 10 & 11 november op de Markt en met diverse opdrachten van andere organisaties en bedrijven.

12, 13 & 14 juli feest op de Markt
22e Editie Levenslied Den Bosch, vertrouwde formule in een nieuw jasje!

Levenslied Den Bosch is niet meer weg te denken uit de agenda van de Bossche events. Ook de 22ste editie gaat weer één groot muzikaal feest worden! Met dit keer een groot accent op lokaal en regionaal talent. En talent dat inmiddels ook landelijk heeft weten door te breken. En de vertrouwde formule is dit jaar in een nieuwe jas gestoken met een frisse en eigentijdse huisstijl.

“We zijn er trots op dat ons festival nog steeds springlevend is en zoveel positieve reacties oproept. Al vroeg in het jaar krijgen we vragen over en tips voor de line up. Dit jaar werden de fans zelfs zenuwachtig of het festival wel door zou gaan. Terwijl wij achter de schermen keihard aan het werk waren met een nieuwe huisstijl”, vertelt de stuwende kracht achter het festival horecaondernemer Bert Henkelman.

Zijn uitvoerend producent Ivo van Harmelen (zie kader) vult aan “Dit jaar hebben we gekozen voor enkele rijzende jonge sterren, aangevuld met landelijke artiesten van regionale bodem als afsluiter. En op vrijdag natuurlijk Pretty in Pink, ons eigen roze pride feestje waar iedereen welkom is.”

Rijzende sterren & afsluiters
In 2010 won Gino Graus op jeugdige leeftijd de titel Typisch Talent en mocht hij zingen voor de afsluiter, ook toen Marianne Weber. Gino werkt gestaag aan zijn carrière en vierde dit jaar zijn tienjarig artiestenjubileum. Na hem treedt de razend populaire Mart Hoogkamer op. Zondag geeft Luciano Vermeer, zijn broertje, ook een flitsend optreden na Yves Berendse die in korte tijd een vaste waarde is geworden in het levenslied circuit.

“De line up is altijd een flinke puzzel” vervolgt Van Harmelen. “Populariteit speelt een belangrijke rol, ook het uitbrengen van nieuwe liedjes en we willen als festival ook verrassend blijven. Dat blijft een grote uitdaging waarbij we populaire artiesten ook triggeren om uit hun comfortzone te gaan. Zoals dit jaar met William Burg en Wilbert Pigmans die zowel zaterdag als zondag een gezamenlijk optreden verzorgen.”

“Dit jaar hebben we gekozen voor landelijk bekende afsluiters met regionale roots. Zo komt René Schuurmans van om de hoek, en zijn John de Bever en Marianne Weber woonachtig in onze mooie stad. Zij zijn altijd blij als ze mogen zingen en afsluiten op de Markt. De huiskamer van onze stad”, aldus Ivo van Harmelen.

Het festival
Bert Henkelman vult aan: “De afsluiters op zaterdag en zondag zijn ook van groot belang, uiteindelijk moet er ook drank verkocht worden, anders is ons festival niet te betalen. Dit jaar gaan we voor het eerst controleren op meegebrachte drank. Ook is het verboden om glas, blik of breekbare verpakkingen het evenemententerrein mee op te nemen. Dit bevordert de veiligheid en houdt ons mooie festival betaalbaar”.

Meer informatie:
www.levenslieddenbosch.nl
Facebook.com/Levenslied073

Levenslied Den Bosch vindt plaats van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli.

0 Reacties uitgeschakeld voor NW25 bestaat 10 jaar en verzorgt voor 10e keer productie Levenslied! 1483 04 juli, 2019 Hotspots, Nieuws juli 4, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren