Auberge de Veste heropend
Auteur:

Auberge de Veste heropend

Dit jaar viert het restaurant in Den Bosch zijn 12,5 jarig bestaan. Voor Ruben en zijn team is dit een reden voor een feestje. Of eigenlijk eerder een vernieuwing van het restaurant. De huiselijke sfeer is daarbij behouden gebleven, maar wel met een nieuwe en frisse uitstraling.  Onlangs heropende Ruben samen met locoburgemeester Jan Hoskam de deuren.  Afgelopen jaar ontving Auberge De Veste een felbegeerde Bib Gourmand van Michelin. Deze staat voor een goed
3 gangen menu onder de 37 euro, een fijne prijs/kwaliteit verhouding. Met de heropening is ook een nieuw seizoensgebonden menu ingegaan, waarin er onder andere wordt gewerkt met koningskrab, cantharellen en bramen.

1 Reacties uitgeschakeld voor Auberge de Veste heropend 1237 29 augustus, 2019 073 Culinair, Hotspots, Zakelijk nieuws augustus 29, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren