Bosch Rondje Bourgondisch
Auteur:

Bosch Rondje Bourgondisch

Combineer cultuur en culinaire genoegens in het Bosch Rondje Bourgondisch. Een uniek uitstapje in ’s-Hertogenbosch met oog voor onze mooie stad én heerlijk eten. Voor het eerst biedt Bourgondisch ’s-Hertogenbosch deze editie een lunch aan.

In september barst Bourgondisch ’s-Hertogenbosch weer los. Al 32 jaar is dit smaakvolle evenement niet meer weg te denken van de Parade. Als Kring Vrienden, gevestigd aan dit schitterende plein, slaan we dit jaar de handen ineen met Bourgondisch.
Samen willen we graag onze mooie stad onder de aandacht brengen. Waarbij we natuurlijk oog hebben voor streekproducten, die óók behoren tot de culturele beleving van onze stad.

Wandeling en vaartocht
Tijdens het Bosch Rondje Bourgondisch gaat u met onze gids op stap. U valt al meteen met de neus in de slagroom bij het nuttigen van de bekende Bossche bol. Dan strekt u de benen en verkent u met de gids onze pittoreske binnenstad.
U maakt uiteraard een vaartocht over de historische Binnendieze waarbij u deels onder de stad doorvaart. De schippergids schetst hoe de Binnendieze van stinkend riool tot een van de parels van de stad werd.

Lunchen bij Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch
Weer aan wal, begeleidt onze gids u naar de Parade aan de voet van de majestueuze Sint-Jan waar Bourgondisch ’s-Hertogenbosch al sinds jaar en dag wordt gehouden. Voor het eerst bieden de restaurants lunches aan. U kunt hier heerlijk struinen langs de diverse paviljoens en bekijken welke gerechtjes in uw smaak vallen. Vervolgens kiest u waar u gaat lunchen. U kiest maximaal twee gerechtjes en twee drankjes waarvoor u terecht kunt bij alle restaurants. Gaat u op het aparte Wereldterras eten, dan kiest u daar 3 gerechtjes en 2 drankjes.

Data: zaterdag 14 en zondag 15 september 2019
Tijd: 10.00 tot uiterlijk 16.30 uur
Prijs: € 48,00 per persoon
Kaartverkoop: www.dagjedenbosch.com

0 Reacties uitgeschakeld voor Bosch Rondje Bourgondisch 1340 31 augustus, 2019 073 Culinair, Hotspots, Nieuws augustus 31, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren