Dag van de Scheiding? Wat is dat ook al weer?
Auteur:

Dag van de Scheiding? Wat is dat ook al weer?

Op vrijdag de 13e september a.s. vindt de Dag van de Scheiding plaats. Deze wordt georganiseerd door de Vereniging familierechtadvocaten en scheidingsmediators, de VFas. Veel advocatenkantoren stellen hun deuren open zodat u hen kunt bezoeken en vragen kunt stellen.Deze dag is er niet om het scheiden te stimuleren, maar om er aandacht voor te vragen dat Scheiden een zorgvuldig proces is waarbij oog moet zijn voor alle aspecten van de echtscheiding, zowel de emotionele als de zakelijke. Het geeft een mogelijkheid om geheel vrijblijvend vragen te stellen aan deskundigen.Op 13 september gaan ook onze deuren in ’s-Hertogenbosch en onze inlooplocatie in Oisterwijk van 09.00 uur tot 14.00 uur open om u te ontvangen. Dit kost niets.

Omdat wij advocaten zijn, hebben wij ons te houden aan de regels van de Orde van Advocaten. Wij voldoen aan de gestelde opleidingseisen en handelen conform de normen en gedragsregels van de Orde van advocaten. Daarom zal onze secretaresse eerst uw naam willen weten, zodat er gecheckt kan worden op tegenstrijdig belang.

Mediation:
Ook geeft de Dag van de Scheiding de mogelijkheid om kennis te maken met één van onze vfas -mediators. Indien u van plan bent om te komen, adviseren wij u wel om samen te komen. Het is een mediator niet toegestaan om eerst inhoudelijk met de een te spreken en dan inhoudelijk met de ander. Mediation is een open proces waar iedereen moet weten wat de anderen te zeggen hebben.

Overlegscheiding:
Tevens kunt u informatie krijgen over de overlegscheiding (Collaborative Divorce). Dit is een nieuwe methode om te scheiden. Er wordt dan een team samengesteld van specialisten, die u samen met uw partner door de scheiding heen helpen. Bijgestaan door een coach (psycholoog), die met u beiden het ouderschapsplan gaat opstellen.

Andere vragen ?
Mocht u andere vragen hebben op familierechtelijk gebied of alleen willen komen met vragen over een echtscheiding/verbreking samenleving, dan bent u uiteraard van harte welkom. Ook op andere dagen kunt u ons kantoor bellen voor een afspraak. De Familierechtadvocaten van Bg.legal leveren laagdrempelige en hoogwaardige kwaliteit. Wij staan voor u klaar.

Wij heten u van harte welkom op 13 september 2019!

Gratis spreekuur in ‘s-Hertogenbosch
mr. Liedeke Floris, vFAS advocaat en scheidingsmediator bij BG.legal verzorgt een gratis spreekuur voor vragen over echtscheiding, alimentatie of andere juridische kwesties. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek.


Telefoon 088-1410800
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL ‘s-Hertogenbosch
WWW.BG.LEGAL

0 Reacties uitgeschakeld voor Dag van de Scheiding? Wat is dat ook al weer? 1170 09 september, 2019 Zakelijk nieuws september 9, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren