073 Magazine horoscoop
Auteur:

073 Magazine horoscoop

Huub van Mackelenbergh, trainer-coach en eigenaar van M-B Training. Presentator en bekende Bosschenaar. Hij schrijft maandelijks een column voor 073 Magazine.

Speciaal voor u: de allereerste 073 Magazine horoscoop

Ram: 21 maart – 20 april
Woont u in de Bossche binnenstad en mauwt u over overlast tijdens de vele evenementen? Er breekt een heerlijke tijd voor u aan. De rust keert terug in de stad en u heeft nog voldoende tijd om een vakantie te boeken tijdens Carnaval. Vele mensen uit uw omgeving zijn van mening dat u beter kunt verhuizen naar Den Dungen.
Stier: 21 april – 20 mei
De komende maand kunt u weer juichen. Uw seizoenskaart van FC Den Bosch is meer dan de moeite waard. Winst, winst en nog eens winst in de Vliert.
Tweelingen 21 mei – 20 juni
U heeft vast weer spijt van uw besluit om toch 11-11 te gaan vieren. De ene helft van uw tweeling wilde liever thuis blijven. De andere helft was niet te houden. Een kater was het gevolg. Gebruik deze ervaring als leerschool: twijfel nooit. Ga gewoon.
Kreeft 21 juni – 22 juli
De liefde lacht u toe de komende maand. U heeft uw lesje wel geleerd door tijdens het 75 jarige bevrijdingsfeest van de stad te flirten met de nog enig levende bevrijders. Kanjers van mannen maar in bed niet meer actief. Waag eens een poging op Tinder. Wellicht kan iemand daar u bevrijden van uw opgekropte verlangens.
Leeuw 23 juli – 22 augustus
U heeft uw mond vol over het milieu, de stikstof uitstoot, de vleesproductie en de plasticsoep in de oceaan. Er liggen volop kansen voor u om Den Bosch een stukje schoner te krijgen. Mobiliseer uw buurt eens en ga een avond vuil prikken. En ruil uw elektrische fiets weer in voor een normale. Dat helpt ook.
Maagd 23 augustus – 23 september
U kunt de komende tijd uw lol op. Als notoire mopperaar bent u het op voorhand niet eens met de winnaar van het Kwekfestijn. Geloof me beste maagd, het nummer van jouw club was echt niet beter dan die van de winnaar. Laat op facebook eens weten dat u tevreden bent met het winnende nummer. De wereld zal versteld staan.
Weegschaal 23 september – 22 oktober
Je zit met je hoofd weer bij allerlei initiatieven. Een event rond de start van de Vuelta, een injectie voor het winterparadijs, een groot Carnavalsfeest in de megahal van de Brabanthallen. Schoenmaker blijf bij u leest. Benut uw talent en denk niet dat u van alle markten thuis bent. Loop geen onnodig risico.
Schorpioen 23 oktober – 22 november
Beste schorpioen, u heeft actief meegedaan met het initiatief van Burgemeester Mikkers om met de burgers in gesprek te gaan over de toekomst van de stad. Erg fijn. Maar ga niet zitten wachten tot uw suggesties uitgewerkt zijn. Het kan namelijk nog wel even duren voor er een theater komt op de Maaspoort. Eerst is de binnenstad aan de beurt. Denk ik.
Boogschutter 23 november – 21 december
Het geluk lacht u toe de komende maand. Het is dan wel november, donker, koud en vochtig. Maar u voelt enkel warmte. Hoe? Geen idee.
Steenbok 22 december – 20 januari
U staat niet bekend als zuinig. Een rol in de Bossche politiek leek echt iets voor u. Maar nu blijkt dat er bezuinigd moet worden kunt u beter kiezen voor een echte carrière. De tijd dat partijen als de Azijnfabriek kunnen rekenen op een door de gemeente betaalde verbouwing van €1.000.000 lijkt voorbij.
Waterman 21 januari – 20 februari
Eindelijk gaat het echt gebeuren: het gat in de markt wordt gevuld. U kunt alles meemaken door met uw scootmobiel een plekje op de markt te claimen samen met uw scootmobiel vrienden. Maar let op beste Waterman: overlast van geklets wordt niet getolereerd.
Vissen 21 februari – 20 maart
Sint komt de komende weken weer in het land. Zet gerust uw schoen beste Vis: de echte Zwarte Pieten zullen uw schoen rijkelijk vullen. De roetveegpiet, Stroopwafelpiet en Slappewaspiet gaan uw deurtje voorbij.

0 Reacties uitgeschakeld voor 073 Magazine horoscoop 2278 13 november, 2019 Column november 13, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren