Babel, plek voor bibliotheek, kunst en cultuur
Auteur:

Babel, plek voor bibliotheek, kunst en cultuur

Vanaf januari 2019 is Den Bosch een nieuwe culturele en maatschappelijke speler rijker. Bibliotheek Den Bosch, Muzerije en Bureau Babel hebben hun krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan als Babel. Babel is een platform voor mensen die zich maatschappelijk en cultureel willen ontplooien en willen (blijven) groeien. Thuis in de stad èn in de regio is Babel er voor jou: in de wijken en dorpen, op de scholen en aan Hinthamerstraat 72-74 in Den Bosch.

Bouw mee aan Babel
Over drie jaar is Babel aan de Hinthamerstraat compleet vernieuwd. Hoe ziet jouw plek voor bibliotheek, kunst en cultuur er dan uit? Wat wil jij? Deel je wensen, ideeën en dromen met ons en bouw mee aan Babel!

Wat wil jij? Hoe ziet jouw plek voor bibliotheek, kunst
en cultuur er over drie jaar uit? Bouw mee aan Babel.

Bij Babel ben je altijd welkom. Je kunt er binnenstappen op verschillende plaatsen, waaronder de panden aan Hinthamerstraat 72-74. Om mee te bewegen met de veranderende eisen van de tijd én vanuit de nieuwe organisatie Babel gaat de gemeente samen met Babel een bouwtraject in. Een traject waarbij we de mensen in Den Bosch – jou dus – vanaf het begin willen betrekken. We zijn benieuwd welke wensen, ideeën en dromen jij hebt. Daarom vragen we je: ‘Wat wil jij?’ Laat je reactie achter op www.bouwmeeaanbabel.nl.

‘het gevoel dat je vandaag net iets groter bent
dan je gisteren was’

Wat wil jij?
Zes van onze vaste Babel-bezoekers hebben zich al uitgesproken, samen
vormen ze het gezicht van de campagne ‘Bouw mee aan Babel’.
• Sheila (14 jaar): ‘Ik wil meer stilteruimtes om te studeren.’
• Devlin met hond Diesel (8 jaar en 2 jaar): ‘Ik wil dat mijn hondje mee naar binnen mag!’
• Coby (74 jaar): ‘Ik wil blijven leren èn mensen ontmoeten.’
• Pieter (43 jaar): ‘Ik wil graag staand vergaderen!’
• Mirjam met dochter Luna (36 en 4 jaar): ‘Ik wil appeltaart na het voorlezen’
• Nick (26 jaar): ‘Ik wil een podium om mijn talent te laten zien. 

0 Reacties uitgeschakeld voor Babel, plek voor bibliotheek, kunst en cultuur 1313 18 november, 2019 Hotspots, Nieuws november 18, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren