Meer leuks bij De Kring Vrienden
Auteur:

Meer leuks bij De Kring Vrienden

Nu ons vaarseizoen over de Binnendieze voorbij is, wil dat niet zeggen dat wij stilzitten. U kunt vanaf november nog meer leuke activiteiten bij ons boeken.

Nu ons vaarseizoen over de Binnendieze voorbij is, is het tijd voor andere activiteiten in onze mooie stad. U kunt nog van alles bij ons boeken. Wat te denken van de beklimming van de toren van de Sint-Jan om ’s-Hertogenbosch eens vanaf grote hoogte te bekijken? Driemaal per week staan onze gidsen klaar, in de kerstvakantie zelfs vrijwel elke dag.

Maak een mooie tocht over de Dommel. Onze salonboot is overdekt en dus prima geschikt om het hele jaar door mee te varen. Zelfs als het koud is, want we hebben een heerlijke kacheltje aan boord. Vanaf komende zaterdag 9 november vaar de salonboot vijfmaal per week naar Kasteel Nieuw Herlaer en terug (14.00 uur). Maar u kunt deze boot ook als groep (maximaal 12 personen) boeken voor een privévaartocht.

Over de Sint-Jan zijn talloze verhalen te vertellen zodat je met andere ogen naar deze prachtige kathedraal kijkt. Totdat de kerststal open gaat op 9 december, kunt u drie maal per week (14.30 uur) met onze gids door de Sint-Jan dwalen.

De Illustre Lieve Vrouwe Broederschap staat vooral bekend als De Zwanenbroeders. Zij vierden vorig jaar hun 700-jarig bestaan. De documentaire Luiken Open geeft een exclusief inkijkje in de broederschap. Deze titel verwijst naar het beleid dat in gang is gezet om meer transparantie te bieden. Het is bijzonder dat de Zwanenbroeders zich in het jubileumjaar zo van nabij lieten filmen. Luiken Open is elke zaterdag te zien (11.00 uur, duur 5 kwartier) in het Zwanenbroedershuis. Vier maal per week geven onze gidsen hier ook rondleidingen.

Kaartverkoop aan de balies aan Parade 12 en Bolwerk Sint-Jan, Sint-Janssingel 25. Voor informatie en groepsboekingen: 073 – 613 50 98 of www.DagjeDenBosch.com

0 Reacties uitgeschakeld voor Meer leuks bij De Kring Vrienden 1110 18 november, 2019 Nieuws november 18, 2019

Facebook Comments

Digitaal bladeren