Start je jaar uitstekend met deze nieuwe cursussen van VU Den Bosch!
Auteur:

Start je jaar uitstekend met deze nieuwe cursussen van VU Den Bosch!

Het nieuwe jaar is begonnen! Is jouw voornemen om meer aan jezelf te denken? Dan ben je al goed op weg, want je kunt jezelf dit jaar ontwikkelen. VU Den Bosch biedt je de mogelijkheid om in te stromen bij bestaande en nieuwe (taal)cursussen.  Vanaf 27 januari starten er cursussen  Spaans, Engels, Frans en Italiaans op verschillende niveaus.

Het nieuwe programma is aangevuld met verschillende cursussen en activiteiten zoals: Filosofie voor beginners, Tai Chi, Qi Gong, Bridge voor beginners, Kunstgeschiedenis maar ook lezingen en excursies.

Begin jij jouw nieuwe jaar ook goed? Bekijk het hele programma www.vudenbosch.nl  en schrijf je in voor een van de cursussen die de VU Den Bosch biedt. Liever een fysiek overzicht? De gratis programmabrochure is verkrijgbaar bij: Babel, VVV Den Bosch, Boekhandel Adr. Heinen, Theater aan de Parade, Perron 3 en uiteraard bij VU Den Bosch.

Vragen? Bel voor meer informatie naar VU Den Bosch, 073-6141120. Op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Like en volg onze facebookpagina en op insta

0 Reacties uitgeschakeld voor Start je jaar uitstekend met deze nieuwe cursussen van VU Den Bosch! 812 02 januari, 2020 Hotspots januari 2, 2020

Facebook Comments

Digitaal bladeren