Coronavirus treft ook Kunstenfestival Artibosch
Auteur:

Coronavirus treft ook Kunstenfestival Artibosch

Ontwerp Christel Smits’ ‘Wenteltrap’

De overheid geeft aan dat evenementen in ieder geval tot 1 september worden afgelast. Een Kunstmarkt met meer dan 120 kramen en tenten met kunstenaars uit het hele land en van alle leeftijden, zou te veel besmettingsrisico met zich mee brengen. Uit respect voor de RIVM-maatregelen is het niet verstandig dit najaar een landelijke samenzijn als Kunstenfestival ArtiBosch te organiseren. De kunstmarkt én het festivalprogramma met diverse optredens trekt jaarlijks circa 7000 bezoekers naar de Parade en dat is lastig te organiseren met respect voor de 1,5 meter maatregelen.

Hoewel Kunstenfestival ArtiBosch op zondag 6 september 2020 was gepland, waarbij meer dan 150 kunstenaars zich hebben ingeschreven, waarvoor dank, heeft het team van Kunstenfestival ArtiBosch met pijn in het hart besloten dat het volgende kunstenfestival pas in 2021 weer georganiseerd kan worden.

Het thema dat voor 2020 was gekozen luidt: Kleur-en-Rijk. De organisatie hoopte daarmee een extra kleurrijke impuls aan Kunstenfestival ArtiBosch te geven. Een aantal kunstenaars heeft een kunstwerk gemaakt dat aan de omschrijving voldoet. Door de jury is de prachtige foto van Christel Smits’ ‘Wenteltrap’ als winnaar uitgekozen. De ontwerpen voor Kleur-en-Rijk delen we graag via onze website.

Het ArtiBosch bestuur en haar vrijwilligers richt zich op het organiseren van Kunstenfestival ArtiBosch in 2021 op zondag 5 september.

www.artibosch.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor Coronavirus treft ook Kunstenfestival Artibosch 1480 21 mei, 2020 Nieuws mei 21, 2020

Facebook Comments

Digitaal bladeren