Dis nie normaal! De laatste voorstellingen in het huidige theater!!
Auteur:

Dis nie normaal! De laatste voorstellingen in het huidige theater!!

Zomerprogrammering Theater aan de Parade
Het is weer voorbij die mooie… o nee, de zomer moet nog starten! In de bijzondere tijd waarin wij nu leven zou je bijna de normale gang van zaken vergeten. In de week dat de zomer van 2020 toch echt aanbreekt, presenteert Theater aan de Parade DIS NIE NORMAAL – De Zomer van Theater aan de Parade. De laatste voorstellingen in ons huidige theater!

Een allerlaatste zomerprogrammering van Theater aan de Parade, waarin niets is zoals het was of zoals het wordt. In een bijna ontmanteld theater vol geschiedenis en verhalen zoeken we – op anderhalve meter afstand – naar intimiteit. Dat klinkt niet normaal, dat klopt. Dat noemen we het nieuwe normaal. Tot we allemaal weer lekker normaal mogen doen.

Cabaretiers, Bossche helden, een jazzfest, muziektheater over een dakloze vader, muziek uit alle delen van de wereld, het Bossche dictee, spoken word, alsnog die sportzomer, theater voor de allerkleinsten, klassieke muziek met een zak vol lekkers en hier en daar wat seks. En dat allemaal op het beton, tussen de schuifdeuren, op een trap en pak er maar een winkelmandje bij voor je drankje.

Wat ook niet normaal is, is onze line up: o.a. de première van de nieuwe voorstelling van Kirsten van Teijn, Sven Ratzke, de Sekszusjes, Javier Guzman, John Buijsman, Ellen ten Damme, David Romanello, Teddy Tops, Hans Tervoort & Ronald Schenk, Het Zuidelijk Toneel, Dirk Scheele, Dikkie Dik, Jan Willem Rozenboom en nog vele anderen. Niet normaal hoe leuk de zomer in Theater aan de Parade wordt! 

De kaartverkoop start op 29 juni.

Fotografie Casper Koster

0 Reacties uitgeschakeld voor Dis nie normaal! De laatste voorstellingen in het huidige theater!! 3961 23 juni, 2020 Hotspots, Nieuws juni 23, 2020

Facebook Comments

Digitaal bladeren